Χωρίς Τάι και με Πιερικό…

Την κάθοδο στην Αθήνα κλιμακίου διοικούντων, για προώθηση του θέματος του Βραζιλιάνου εξετάζουν στον Ηρακλή…

Πλέον το ζήτημα της έκδοσης του δελτίου του Τάι λαμβάνει εξαιρετικά μεγάλη χρονική έκταση. Όπως αναμενόταν, ο Βραζιλιάνος δεν θα είναι διαθέσιμος και για τον αγώνα με τον Πιερικό και – με βάση τη διαδικασία υπό την οποία δρομολογούνται οι εξελίξεις – είναι αμφίβολο αν θα επαρκέσει ακόμη και το… 15ήμερο που ακολουθεί μέχρι την πρώτη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας μετά το ρεπό της!

Αυτό, διότι τα έγγραφα που απαιτούνται για να κλείσει το ζήτημα αποτελούν ένα… «πανηγύρι γραφειοκρατίας», ενώ στην όλη δαιδαλώδη διαδικασία εμπλέκονται – πλέον – και οι Αρχές της Βραζιλίας, αλλά και της… Λευκορωσίας, οι οποίες θα πρέπει να αποστείλουν δικαιολογητικά (!).

Όπως εξελίσσεται το θέμα, το δελτίο του Βραζιλιάνου άσσου αναμένεται να εκδοθεί γύρω στο… Πάσχα και είναι προφανές ότι από πλευράς των αρμοδίων έχει χαθεί κάθε αίσθηση λογικής.

Ως εκ τούτου, οι διοικούντες του Ηρακλή εξετάζουν το κατά πόσον θα ήταν χρήσιμο στην προώθηση της συγκεκριμένης υπόθεσης το να μεταβεί στην Αθήνα και να προχωρήσει σε επαφές με τις αρμόδιες Αρχές, κλιμάκιο παραγόντων της ομάδας.

Είναι σαφές ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να αποκτήσει δελτίο ο παίκτης πριν την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του «Γηραιού», στις 4 Φεβρουαρίου, όταν και θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Κιλκισιακό εκτός έδρας.

 

Σχετικά Άρθρα

Λάκης Παπαϊωάννου και Κώστας Αϊδινίου συμμετείχαν στον καθαρισμό της Γούναρη

Ποδόσφαιρο

Χαΐτογλου: “Καμία κυβέρνηση δεν αποκατέστησε τον Ηρακλή”

Ποδόσφαιρο

Μαντζανάς: “Ήπιαμε έναν καφέ με τον Παπαβραμίδη και του είπα “όχι” για τον ΑΦΜ”

Ποδόσφαιρο

Back to Top