- Bluearena - https://bluearena.gr -

Μόνο τρίποντο…

Όταν βρίσκεσαι δεύτερος και σε απόσταση μιας ανάσας από την πρωτιά, η οποία αποτελεί τον στόχο σου, η αναμέτρηση με τον τρίτο της βαθμολογίας αποτελεί – αδιαμφισβήτητα – μια πολύ σοβαρή υπόθεση.

Αυτήν ακριβώς τη «σοβαρή υπόθεση» καλείται να διαχειριστεί σήμερα, Τετάρτη 17/1, ο Ηρακλής, αντιμετωπίζοντας στην Αριδαία τον τοπικό Αλμωπό. Ομάδα από τις ισχυρές του Ομίλου, όπως προδίδει και η βαθμολογική θέση την οποία κατέχει.

Όσο για τον στόχο, αυτός είναι προφανής και μοναδικός: η νίκη και μόνο η νίκη. Το συγκρότημα του Ημίθεου σε καμία περίπτωση δεν θέλει να αφήσει τους πρωτοπόρους του Παλαιοχωρίου να αποσπαστούν και το τρίποντο αποτελεί την απόλυτη επιδίωξή τους.

Με τα ίδια πρόσωπα

Με τον Τάι και τον Γιαννίτση να συνεχίζουν χωρίς δικαίωμα συμμετοχής και με τον Παντελή Αθανασίου να εκτίει την τελευταία αγωνιστική της ποινής του, ο Σάκης Αναστασιάδης επέλεξε τους ίδιους 19 ποδοσφαιριστές με την αποστολή του προηγούμενου αγώνα και για το ματς της Αριδαίας.

Από αυτούς θα προκύψει, πριν τον αγώνα, η τελική 18άδα:

Γιώργος Aμπάρης, Παναγιώτης Βοσνιάδης, Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος, Άγγελος Καραντασιάδης, Λεωνίδας Καστριτσέας, Σάββας Κυριακίδης, Μάριος Κωστούλας, Βασίλης Παπαδόπουλος, Κώστας Παναγιωτούδης, Αντώνης Αθανασίου, Μηνάς Πτηνόπουλος, Χρήστος Ρόβας, Κριστιάνο Μεντί, Παντελής Κρυστάλλης, Χαράλαμπος Υφαντίδης, Γιώργος Γκουτσίδης, Δημήτρης Ανδρεάκος, Γιώργος Μούδιος, Αντώνης Κριτσιάνης.

Πιθανότατα και με το ίδιο σχήμα

Όλα δείχνουν ότι ο κόουτς του Ηρακλή θα στηριχθεί στο βασικό σχήμα, το οποίο χρησιμοποίησε στους δύο αγώνες που έδωσε η ομάδα με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Δηλαδή, με τον Παναγιώτη Βοσνιάδη τερματοφύλακα, στην Μπλάκτζακ ο Stoiximan [1] άμυνα δεξιό στόπερ τον Άγγελο Καραντασιάδη και αριστερό τον Λεωνίδα Καστριτσέα, δεξιό μπακ τον Χρυσόστομο Ρεβυθόπουλο και αριστερό τον Σάββα Κυριακίδη.

Στην μεσαία γραμμή το σχήμα με το «τρίγωνο» των εσωτερικών χαφ, με τον Μάριο Κωστούλα ως κλασικό «κόφτη» και μπροστά του τον Κώστα Παναγιωτούδη και τον Αντώνη Αθανασίου, ως «οκτάρια», ενώ στα άκρα του μεσοεπιθετικού χώρου αναμένεται να βρεθούν οι Βασίλης Παπαδόπουλος και Μηνάς Πτηνόπουλος.

Στην κορυφή της επιθετικής γραμμής θα αγωνιστεί ο Χρήστος Ρόβας.

Στις 15:00, με κόσμο και «live» από τη BlueArena

Η αναμέτρηση Αλμωπού Αριδαίας – Ηρακλή είναι προγραμματισμένη για σήμερα, Τετάρτη 17/1, στις 15:00 και θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας.

Στην πόλη της Πέλλας αναμένεται να βρεθούν πολλοί Ηρακλειδείς για να συμπαρασταθούν στην ομάδα, σε έναν αγώνα που δεν θα καλυφθεί από την διαδικτυακή τηλεοπτική πλατφόρμα του Γ.Σ. Ηρακλής.

Η BlueArena θα καλύψει με «live» ενημέρωση τον αγώνα, μεταφέροντας σε πραγματικό χρόνο τα στοιχεία εξέλιξής του.