- Bluearena - https://bluearena.gr -

Αναστασιάδης: “Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη”

Ικανοποιημένος από το θετικό αποτέλεσμα και από την εικόνα της ομάδα του εμφανίστηκε ο Σάκης Αναστασιάδης. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε επίσης στις περιπτώσεις του Ταϊ και του 24χρονού Ντε Σμεντ ο οποίος προβάρει την “κυανόλευκη” φανέλα.

“Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά ήμασταν προετοιμασμένοι να δώσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μια πολύ δύσκολη έδρα όπως αυτή της Αριδαίας, τις δύο ημέρες που είχαμε να προετοιμαστούμε ήταν μέσα στην σκέψη μας. Τα παιδιά ήταν καλοί στάθηκαν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα πετύχαμε μια πολύ μεγάλη νίκη. Ήμασταν καλύτεροι και στα δύο ημίχρονα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες χάσαμε ευκαιρίες αλλά ποτέ δεν χάσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού.”

Για θέμα που έχει προκύψει με τον Ταϊ “Έχουμε ένα πρόβλημα δεν ξέρουμε τι θα γίνει περιμένουμε με αγωνία να βρεθεί μια λύση και να μπορεί να είναι στο ρόστερ της ομάδας για να μας βοηθήσει”

Για τον Γάλλο ποδοσφαιριστή Ντε Σμεντ: “Κάνει προπονήσεις μια εβδομάδα μαζί μας δείχνει καλά στοιχεία θα δούμε από βδομάδα αν μπορεί να μας βοηθήσει”