- Bluearena - https://bluearena.gr -

Γιαννακίδης: «Άνοδος, για να δώσουμε χαρά στον κόσμο»

Πέτυχε 12 πόντους, όλους με τρίποντα στο Κλειστό του Αγίου Θωμά και ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας του στη νίκη επί του Αμαρουσίου. Ο, περί ου ο λόγος, Μιχάλης Γιαννακίδης, τοποθετήθηκε ραδιοφωνικά στον «Arena 89,4» για όλα όσα αφορούν στην ομάδα και στην προσπάθειά της.

Αναλυτικά, σημείωσε:

Για το παιχνίδι με το Μαρούσι: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα, με παιδιά που παλεύουν σε όλο το ματς. Μέσα στην Λευκάδα έχασε με έναν πόντο και στον Χολαργό έχασε στο τελευταίο πεντάλεπτο. Είναι μία πολύ δύσκολη ομάδα. Στην τελευταία περίοδο δεχθήκαμε μόνο πέντε πόντους. Έγιναν αλλαγές στην ομάδα μετά την σκληρή ήττα από το Περιστέρι. Έπρεπε να κάνουμε όσα μας είπε ο νέος προπονητής για να κερδίσουμε και κυρίως στο κομμάτι της άμυνας. Στο τελευταίο δεκάλεπτο παίξαμε καλή άμυνα και καταφέραμε να κερδίσουμε και με διαφορά».

Για την αλλαγή προπονητή: «Όλα τα παιδιά είχαμε καλά σχέσεις με τον κ. Αλεξανδρή. Θέλω να του ευχηθώ καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνει. Ο νέος κόουτς μας είπε ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα σε λίγες μέρες. Από εμάς εξαρτάται και το τι κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Είμαστε σε μία ομάδα που ξέρουμε την ιστορία της. Θέλουμε να γυρίσει ο Ηρακλής στην Α1. Θα κατεβάσουμε το κεφάλι για να δουλέψουμε και έτσι να μην στεναχωρούμε τον κόσμο. Θέλουμε να είμαστε μέλη μιας επιτυχημένης ομάδας του μπασκετικού Ηρακλή».

Για την άνοδο: «Πιστεύω ότι εξαρτάται από εμάς η άνοδος. Δυστυχώς δεν θα πάρουμε την πρώτη θέση, αλλά θέλουμε την δεύτερη. Στα πλέι οφ θέλουμε την άνοδο για να δώσουμε χαρά και στον κόσμο και στην διοίκηση και σε μάς τους ίδιους».

Για το παιχνίδι με την Λάρισα: «Η ΑΕΛ είναι τελευταία, αλλά εμείς δεν πρέπει να καθησυχάζουμε. Δουλεύουμε για όλο το πρωτάθλημα συνολικά. Αν χαλαρώσουμε, θα κάνουμε κακό στην ομάδα. Πρέπει να δουλέψουμε με τον νέο προπονητή και τα στοιχεία που θέλει να βάλει στην ομάδα. Πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και κάθε προπόνηση ξεχωριστά. Τώρα θα δουλέψουμε για το παιχνίδι με την Λάρισα».