Δύσκολο και για Αριδαία του Τάι…

Τα στενά χρονικά περιθώρια και οι απαιτητικές γραφειοκρατικές διαδικασίες, πιθανόν να αφήσουν για έναν ακόμη αγώνα εκτός του Βραζιλιάνο…

Οι προσπάθειες των διοικούντων του Ηρακλή για έκδοση δελτίου στον Τάι εντείνονται από σήμερα, Δευτέρα 15/1, ενόψει της επικείμενης εμβόλιμης αγωνιστικής, που καλεί την ομάδα να αγωνιστεί με τον Αλμωπό στην Αριδαία.

Όμως, το προαπαιτούμενο, το οποίο θέτει η ΕΠΟ, προκειμένου να αποδώσει δικαίωμα συμμετοχής στον Βραζιλιάνο, είναι εξαιρετικά χρονοβόρο ως προς την διεκπεραίωσή του. Ο λόγος για την άδεια παραμονής του έμπειρου ποδοσφαιριστή και τις σχετικές διαδικασίες που απαιτούνται για την εξασφάλισή της.

Όλες οι ενδείξεις επισημαίνουν ότι το ζήτημα έχει προχωρήσει, σε σχέση με το σημείο στο οποίο βρισκόταν την εβδομάδα που πέρασε, αλλά το ελάχιστο χρονικό περιθώριο των δύο ημερών, που υφίσταται, μέχρι την αναμέτρησης της Τετάρτης (17/1) στην Αριδαία, καθιστά το ενδεχόμενο για έκδοση δελτίου στον Τάι εξαιρετικά αμφίβολο έως πολύ δύσκολο.

Θα πρέπει πρώτα να συγκεντρωθούν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στη συνέχεια να εκδοθεί η άδεια, να κατατεθεί το σχετικό έγγραφο στην ΕΠΟ και – εν τέλει – να προχωρήσει η Ομοσπονδία στην έκδοση του δελτίου.

Η απόπειρα, πάντως, να συμπιεστούν χρονικά οι διαδικασίες συνεχίζεται, στην προοπτική να προλάβει να ντεμπουτάρει στην Αριδαία ο 31χρονος μέσος ή – εν πάση περιπτώσει – να προλάβει να είναι διαθέσιμος στην αναμέτρηση της Κυριακής (21/1) με τον Πιερικό στο Καυτανζόγλειο.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Το ιστορικό φιλικό με την Μπάγερν για τα 70χρονα του Ημίθεου (pics+doc)

Ποδόσφαιρο

Back to Top