Ορφανός: «Αν κερδίζαμε το δεύτερο σετ…»

«Σκασμένος» από την απώλεια της ισοφάρισης ο προπονητής του Ηρακλή, σημείωσε ότι το παιχνίδι της Σύρου μπορούσε να πάει προς την «κυανόλευκη» πλευρά, αν η ομάδα του δεν εμφάνιζε τόσα κενά απόδοσης…

Βόλει, Ηρακλής

Ο Γιάννης Ορφανός, σχολιάζοντας το αποτυχημένο πέρασμα της ομάδας του από τη Σύρο, στάθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες του έχαναν διαφορές υπέρ τους καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και, κυρίως, έχασαν ένα δικό τους σετ, το δεύτερο. Επισημαίνοντας ότι αν ο Ηρακλής σε εκείνο το σημείο έφτανε στην ισοφάριση, τα δεδομένα του αγώνα θα ήταν διαφορετικά.

Αναλυτικά ο κόουτς του «Γηραιού», υπογράμμισε:

«Χάσαμε εμείς καθαρά, χάσαμε ένα… δικό μας παιχνίδι. Δεν αποδώσαμε καθόλου καλά στην υποδοχή και δεν είχαν σωστά τελειώματα στην επίθεση. Το 3-0 ίσως είναι και λίγο πλασματικό, αφού το δεύτερο σετ ήταν δικό μας και αν το παίρναμε, κανείς δεν ξέρει τι θα γινόταν από εκεί και πέρα. Ήταν μία ήττα εκτός έδρας, συνεχίζουμε, καθώς χάσαμε από τον τρίτο στην βαθμολογία. Κοιτάμε μπροστά, αφήνουμε πίσω μας το παιχνίδι με τον Φοίνικα και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top