- Bluearena - https://bluearena.gr -

«Ναυμαχία» στη Σύρο

Ο τρίτος της βαθμολογίας κοντράρεται με τον τέταρτο. Μέχρις εδώ, όλα καλά. Όταν όμως αναφερόμαστε σε μία αγωνιστική μάχη της Volley League, στην οποία εμπλέκεται ο Φοίνικας Σύρου, τότε τα δεδομένα διεξαγωγής της δεν είναι – ποτέ – τόσο απλά.

Οι Συριανοί αντιμετωπίζουν σήμερα τον Ηρακλή στην έδρα τους, όμως – σε απόλυτη συμμαχία με τη Λίγκα – έκαναν τα πάντα προκειμένου να τον «νικήσουν», πριν καν έρθει η ώρα της βολεϊκής αναμέτρησης. Μη αποδεχόμενοι το απολύτως δικαιολογημένο αίτημα για μετάθεση του αγώνα κατά μία ημέρα, λόγω μη ύπαρξης δυνατότητας για μετάβαση διά θαλάσσης, οδήγησαν τους «κυανολεύκους» σε ένα εκτός προγράμματος νυχτερινό και μακρύ οδικό ταξίδι ως την Αθήνα και κατόπιν στο δυσβάσταχτο επιπλέον έξοδο της αεροπορικής μετάβασης στο νησί.

Θα παλέψει ο Ηρακλής…

Κόντρα στα επιπρόσθετα προβλήματα που – παντελώς αθέμιτα και αντίθετα με κάθε έννοια fair play – του φόρτωσε ο σημερινός αντίπαλος, το συγκρότημα του Γιάννη Ορφανού είναι αποφασισμένο να παλέψει απέναντι στους γηπεδούχους, αποδίδοντας το βόλεϊ που ξέρει και μπορεί.

Είναι σαφές ότι ο Φοίνικας είναι πολύ πιο ισχυρός και έτοιμος από την ομάδα που αντιμετώπισε και κέρδισε στη Μίκρα ο Ημίθεος στον πρώτο γύρο και αναμένεται μια πολύ σκληρή και ανταγωνιστική αναμέτρηση.

Ο Ηρακλής θα βασιστεί στην επτάδα, που αποτελεί ένα κράμα έμπειρων παικτών πρώτης γραμμής και ταλαντούχων νεαρών, με τον Κώστα Προύσαλη στην πάσα, τον Απόστολο Αρμενάκη στη διαγώνιο, τον Δημήτρη Εφραιμίδη και τον Στέλιο Τζιουμάκα στα άκρα, τον Μπάιρον Φέργκιουσον και τον Νικηφόρο Φωτιάδη στο κέντρο και τον Λάμπη Μπαμπαλιούτα λίμπερο.

Την αποστολή ακολούθησε και ο Βασίλης Μούχλιας, ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα ποδοκνημικής και η ετοιμότητά του θα αξιολογηθεί πριν τον αγώνα.

Στις 19:00, με «live» από τη BlueArena

Η αναμέτρηση Φοίνικα Σύρου – Ηρακλή είναι προγραμματισμένη για τις 19:00 σήμερα, Σάββατο 13/1 και θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Ερμούπολης.

Ο αγώνας δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά, όμως η BlueArena θα καλύψει την εξέλιξή του μέσα από «live» ενημέρωση, σε πραγματικό χρόνο.