Με τις κεραίες πάντοτε ανοικτές για ξένο…

Ο Μπούμπαλο συνεχίζει και είναι στο χέρι του να αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει, αλλά η τεχνική ηγεσία βρίσκεται σε… μεταγραφική εγρήγορση…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Σε μία προσπάθεια να αποδείξει ότι δεν ισχύει το προφανές, θα επιδοθεί, αρχής γενομένης από το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με το Μαρούσι, ο Ντόμαγκοϊ Μπούμπαλο. Ποιο είναι το προφανές; Το ότι η ομάδα χρειάζεται άμεση και καταλυτική ενίσχυση στην περιφέρεια με την προσθήκη ενός ικανού σουτέρ και σκόρερ και ότι κάτω από τα καλάθια οι υπόλοιποι – πλην του Κροάτη – ψηλοί, μπορούν να ανταπεξέλθουν κάλλιστα.

Βεβαίως, θα είναι προς όφελος της ίδιας της ομάδας να πετύχει σε αυτήν τη δοκιμασία ο συμπαθέστατος 26χρονος γίγαντας, ώστε να μην απαιτηθεί το σοκ και η «ανακατωσούρα» της αντικατάστασης ξένου. Αν, όμως, κάτι τέτοιο κριθεί αναπόφευκτο από τη νέα τεχνική ηγεσία, τότε το… πινακάκι της αλλαγής θα σηκωθεί για τον ξένο του «Γηραιού».

Διαρκές «σκανάρισμα» της αγοράς

Ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης και οι συνεργάτες του βρίσκονται σε μία διαρκή φάση ενημέρωσης σχετικά με το ποιες είναι οι διαθέσιμες περιπτώσεις παικτών στην αγορά, αναφορικά με το ακριβές ζητούμενο για την ομάδα.

Ο κόουτς και η διοίκηση επιδιώκουν να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή για να δώσουν άμεση και καίρια λύση στο – απευκταίο – ενδεχόμενο, κατά το οποίο ο Ντόμαγκοϊ Μπούμπαλο διαπιστωθεί ότι δεν πρέπει να συνεχίσει, οριστικά και αμετάκλητα.

Δύσκολη περίπτωση

Όπως εξηγούμε τις τελευταίες μέρες, το απόλυτο της αλήθειας στην όλη υπόθεση εκφράζει το γεγονός ότι η αντικατάσταση Μπούμπαλο δεν προχώρησε, όχι τόσο διότι ο Κροάτης ψηλός «δεν είπε ακόμη την τελευταία λέξη του», αλλά επειδή δεν κατέστη εφικτό να προκύψει μία λύση αντικατάστασης στα μέτρα και στις επιθυμίες της ομάδας.

Καθημερινά, όμως, το καθεστώς μεταβάλλεται στη συγκεκριμένη υπόθεση, με νέες περιπτώσεις παικτών να προκύπτουν ως διαθέσιμες και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί οποιαδήποτε εξέλιξη…

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top