- Bluearena - https://bluearena.gr -

Βαφειάδης: «Στο μυαλό μας μόνο η άνοδος του Ηρακλή στη Football League»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον “Arena fm 89,4”:

Για τις αποχωρήσεις και τις αφίξεις στην ομάδα: «Είχαμε επιλέξει από το καλοκαίρι, ποιοι παίκτες θα φύγουν και ποιοι θα έρθουν. Μπορέσαμε να πείσουμε ποδοσφαιριστές να έρθουν στην ομάδα και να τους αποδείξουμε ότι δεν λειτουργούμε ερασιτεχνικά, χωρίς να μειώνω τις άλλες ομάδες. Οι παίκτες που ήρθαν στο δεύτερο μισό, πείστηκαν και από τις 10 Ιανουαρίου έχουμε ολοκληρώσει τις κινήσεις μας».

Για τον Τάι: «Δυστυχώς το θέμα του Τάι αφορά την γραφειοκρατία που υπάρχει στην Ελλάδα. Κάνουμε προσπάθειες να λύσουμε τα θέματα του. Οι φορείς δεν είναι πλήρως ενημερωμένοι για την περίπτωσή του. Θέλουμε να παίξει στην ομάδα άμεσα, θα βοηθήσει πολύ. Θέλω να πιστεύω ότι θα προλάβει τα παιχνίδια της επόμενης εβδομάδας».

Για την προσπάθεια που γίνεται φέτος στον Ηρακλή: «Όλο αυτό το εγχείρημα έχει στηθεί με βάση την βοήθεια του κόσμου. Από τα εισιτήρια διαρκείας, τις συνδρομές, από ανθρώπους που έχουν έρθει ανώνυμα να μας βοηθήσουν. Βλέποντας αυτήν την προσπάθεια που κάνουμε όλοι μας, όμως, μετά από τρεις μήνες βλέπουμε τον Ηρακλή να είναι δεύτερος και όλοι πλέον έχουμε στο μυαλό μας την άνοδο».

Για το αν θα ακολουθήσουν κι άλλες μεταγραφές: «Εάν δεν γίνει ακόμη μία απόκτηση παίκτη, τότε, μπορούμε να πούμε ότι το ρόστερ είναι πλήρες. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα. Αυτήν τη στιγμή που μιλάμε προσπαθούμε για ακόμη μία μεταγραφή, αλλά δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος.

Να ξοδεύουμε αλόγιστα και να έτσι η ομάδα να χρεώνεται στο μέλλον με υποχρεώσεις που δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Προσπαθούμε να κρατήσουμε χρήματα στην άκρη με γνώμονα το μέλλον. Ο βασικός μας στόχος είναι να επιστρέψει η συνέπεια στον σύλλογο. Αυτοί που θα έρθουν να παίξουν, να δουλέψουν στον Ηρακλή να ξέρουν ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα βιωσιμότητας. Θέλουμε να αλλάξουμε το όνομα του Ηρακλή. Να αντιστρέψουμε το κλίμα που υπάρχει από κάποιους. Θέλουμε η ομάδα να ασχολείται μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι, και να επανέλθει εκεί που τις αξίζει».