Προσπάθειες για να έχει δελτίο ο Τάι με Αλμωπό

Οι γραφειοκρατικές διατυπώσεις καθυστερούν το ντεμπούτο του Βραζιλιάνου…

Από την αρχή είχε φανεί ότι η υπόθεση της τυπικής επικύρωσης της μεταγραφής του Τάι στον Ηρακλή θα ήταν μια χρονοβόρα υπόθεση, λόγω της εμπλοκής σε αυτήν της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Λευκορωσίας.

Οι προβληματισμοί αυτοί, δικαιώθηκαν. Οι διαδικασίες δεν ήταν δυνατό να ολοκληρωθούν εντός του χρονικού πλαισίου της εβδομάδας που τελειώνει, με συνέπεια η ΕΠΟ να μην έχει εκδώσει το δελτίου του έμπειρου μέσου και να μην είναι διαθέσιμος για την αναμέτρησης της Κυριακής 14/1, κόντρα στον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας στο Καυτανζόγλειο.

Οι διατυπώσεις που έπρεπε να γίνουν , προκειμένου να κλείσει και σε γραφειοκρατικό επίπεδο η μετακίνηση του Τάι, ως διεθνής μεταγραφή, δεν έχουν φτάσει στο τέλος τους και οι Λευκορώσοι δεν επέδειξαν τάχιστα αντανακλαστικά, όπως υπήρχε ο φόβος ότι θα συμβεί.

Πλέον οι προσπάθειες των εμπλεκομένων πλευρών μετατίθενται προς την κατεύθυνση της έκδοσης δελτίου για τον Βραζιλιάνο μέχρι την Τρίτη 16/1, ώστε να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής (και ντεμπούτου) στην αναμέτρηση με τον Αλμωπό στην Αριδαία, την Τετάρτη 17/1.

 

Σχετικά Άρθρα

«Ξεφτιλίζετε τον Ηρακλή και εμάς! Όποιος δεν μπορεί, να φύγει από μόνος του!»

Ποδόσφαιρο

Τέλος στις φήμες «περί απλήρωτων παικτών» βάζει ο Στάθης Καραντώνης

Ποδόσφαιρο

Μανώλογλου: «Όπλο της ομάδας μπάσκετ η ομοιογένεια» (audio)

Ποδόσφαιρο

Back to Top