Ο Ηρακλής κατά Λίγκας και Φοίνικα Σύρου!

Με ανακοίνωσή του το «κυανόλευκο» βόλεϊ σκιαγραφεί τις εξελίξεις γύρω από το σκάνδαλο με τη μη μετάθεση του αγώνα και την ταλαιπωρία της ομάδας, αλλά και την οικονομική εξουθένωσή της…

Βόλει, Ηρακλής

Η ανακοίνωση του «κυανόλευκου βόλεϊ έχει ως εξής:

«Δεν εισακούστηκε το αίτημα του Ηρακλή

Μετά την ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) να κρατήσει δεμένα τα πλοία σε όλα τα λιμάνια σήμερα παρασκευή (12/1), η Διοίκηση του Ηρακλή από τα μέσα της εβδομάδας έκανε αίτημα μετάθεσης της διεξαγωγής του αγώνα για μία ημέρα μετά, ώστε η αποστολή να ταξιδέψει το Σάββατο (13/1) και ο αγώνας να διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή (14/1).

«Τα Καπρίτσια της Σύρου»

Όπως πολλάκις έχουμε γράψει η Σύρος έχει αποδειχθεί ότι είναι μία ομάδα που διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις και προσβάσεις με τη Λίγκα και έτσι για ακόμη μια φορά βλέποντας τον Ηρακλή να μικραίνει επικίνδυνα τη διαφορά και να ανεβαίνει δυναμικά «πέρασε το δικό της» απορρίπτοντας το αίτημα του Ηρακλή.

«Εκτός προγράμματος και προϋπολογισμού »

Με αφορμή αυτής της εξέλιξης παίκτες και προπονητικό τιμ αναχώρησαν εκτάκτως χθες το βράδυ (11/1) στις 23:00 για να καταφέρουν να προλάβουν τη σημερινή αεροπορική ανταπόκριση με το νησί των Κυκλάδων, ώστε να είναι σε θέση να αγωνιστούν το Σάββατο. Ωστόσο η ομάδα μας με αυτό το αεροπορικό ταξίδι χρεώνεται με 5.900 ευρώ τα οποία το τμήμα είχε συγκεντρώσει από τους αγώνες με τον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή Χαλκίδας και είχε προγραμματίσει να τα διαθέσει στην εξυπηρέτηση των δόσεων προς τους παλιούς αθλητές ώστε να γίνει η άρση της απαγόρευσης μεταγραφών και η ομάδα να προχωρήσει στην προσθήκη ενός έμπειρου κεντρικού.

Σύσσωμη η ομάδα ταξίδεψε για το νησί, ενώ την αποστολή ακολούθησε και ο τραυματίας Β. Μούχλιας που εδώ και μια εβδομάδα ταλαιπωρείται από ένα χτύπημα στον αστράγαλο. Το απογευμα θα πραγματοποιηθεί ή προπόνηση- προετοιμασία εν όψη του αυριανου αγώνα.

Ο Αγώνας ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ».

 

Σχετικά Άρθρα

Ανασύνταξη και δεύτερο αγωνιστικό ρεπό, μετά την ευρωπαϊκή περιπέτεια

Βόλει

Back to Top