Η επανεμφάνιση του Καγιούλη…

Αν και απείχε καιρό από τα ερτζιανά της πόλης, επέστρεψε σε αυτά, με τις εκφράσεις του στυλ: “Δεν ξέρω, δεν γνωρίζω”, να είναι και πάλι από τις αγαπημένες του…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά όσα είπε σχετικά με τον Ηρακλή στο “Aθλητικό Metropolis 95,5 fm”:

Για τον Παπαθανασάκη: «Δεν ξέρω πού βρίσκεται. Πιστεύω θα είναι ακόμη στην Αθήνα. Η τελευταία πληροφορία που είχα πριν ένα μήνα είναι ότι ήταν εκεί. Οι άνθρωποι που τρέχουν τον Ηρακλή και έχουν καταφέρει πολλά πράγματα έχουν προβλέψει και την περίπτωση να επιστρέψει. Δε νομίζω να εμφανιστεί. Δε νομίζω να έχει το σθένος να εμφανιστεί ξανά στα πράγματα του Ηρακλή αφενός και αφετέρου οι άνθρωποι που διοικούν αυτή τη στιγμή ξέρουν να πάρουν τα μέτρα τους για να μην συμβεί».

Για τις μετοχές του Ηρακλή: «Της είχε ο Παπαθανασάκης αλλά σε τι επίπεδο είναι και τι έχουν ή δεν έχουν δε το γνωρίζω. Δεν γνωρίζω πραγματικά. Η τελευταία πληροφορία που είχα είναι ότι ήταν στη διάθεση του αλλά δεν ξέρω τι έχει γίνει από εκεί και μετά».

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο κύριος λόγος της φιλοξενίας του σε ραδιοφωνική εκπομπή της πόλης δεν ήταν ο Ηρακλής, αλλά το μέλλον του πελάτη του Εργκους Κάτσε, αλλά και οι εξελίξεις σε ομάδα της πόλης.

Σχετικά Άρθρα

“Στα όπλα” οι “παλιοσειρές” του οπαδικού κινήματος για αδειοδότηση και Καυτανζόγλειο!

Ποδόσφαιρο

Back to Top