- Bluearena - https://bluearena.gr -

Για μια νέα αρχή με Μαρούσι

Να δείξει το καλό και σοβαρό αγωνιστικό πρόσωπό του, θα επιδιώξει στην αυριανή (Σάββατο 13/1, 17:00) αναμέτρηση με το Μαρούσι στο Κλειστό του Αγίου Θωμά, ο Ηρακλής.

Εξάλλου, τα περιθώρια για ήττες έχουν χαθεί από πολύ νωρίς στο φετινό πρωτάθλημα, ουσιαστικά, αμέσως μετά την πρώτη αποτυχία, στην Πάτρα. Η ευχέρεια για περαιτέρω «στραβοπατήματα» είναι ανύπαρκτα και αυτό το γνωρίζουν άριστα άπαντες στο Ιβανώφειο.

Με νέο κόουτς και νέα φιλοσοφία

Ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης δούλεψε με την ομάδα μέσα στην εβδομάδα και ελπίζει ότι κάποια πρώτα θετικά στοιχεία, τα οποία ο ίδιος επιθυμεί και επιδιώκει να περάσει στο παιχνίδι της, θα τα διαπιστώσει να «βγαίνουν» στο παρκέ του αθηναϊκού γηπέδου αύριο το απόγευμα.

Ο νέος κόουτς, ο οποίος θα ντεμπουτάρει κόντρα στο Μαρούσι, στοχεύει να περάσει σταδιακά το πλήρες του αγωνιστικού προσανατολισμού του στο αγωνιστικό σύνολο της ομάδας, όμως παράλληλα ποντάρει στην άμεση βελτίωση βασικών παραμέτρων του παιχνιδιού της ομάδας.

Εκμετάλλευση του πάγκου και του Μπούμπαλο…

Στις προθέσεις του Έλληνα τεχνικού είναι να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στο rotation κατά τη διάρκεια του αγώνα, ώστε να πάρει πολλά από όσους δεν θα ξεκινήσουν στη βασική πεντάδα. Είναι δεδομένο και κοινώς αποδεκτό ότι ο φετινός Ηρακλής διαθέτει εντυπωσιακά ποιοτικό βάθος πάγκου και αυτό το στοιχείο σκοπεύει να το αξιοποιήσει στο έπακρο ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης.

Παράλληλα, θα προωθήσει στα πλάνα του τον Ντόμαγκοϊ Μπούμπαλο, ώστε ο Κροάτης σέντερ να πάρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, αλλά και μερίδιο αγωνιστικής πρωτοβουλίας στο παιχνίδι της ομάδας, με στόχο και να βοηθήσει στην προσπάθεια για ανάκαμψη και να πείσει ότι η παραμονή του στην ομάδα δεν πρέπει να θεωρείται ως προσωρινή.