Μπαμπαλιούτας: “Δεν περιμέναμε και εμείς να είμαστε τόσο ψηλά στη βαθμολογία”

Ο λίμπερο της ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή, Λάμπης Μπαμπαλιούτας, μίλησε στον Arena Fm για τον αγώνα με τον Φοίνικα Σύρου, την φετινή πορεία της ομάδας του, αλλά και την επιστροφή του κόσμου των «κυανολεύκων» στο γήπεδο.

Βόλει, Ηρακλής

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την αλλαγή ημέρας του αγώνα και την ταλαιπωρία που υπέστη η ομάδα με τη μετακίνησή της στη Σύρο για τον αγώνα με τον Φοίνικα: «Έγινε αλλαγή στο πρόγραμμα. Ξέραμε ότι έχει την θα υπάρξει απεργία και έτσι θα παίζαμε την Κυριακή. Μάθαμε ότι παίζουμε, τελικά, το Σάββατο και ταξιδέψαμε όλο το βράδυ με το λεωφορείο, για να πάρουμε το αεροπλάνο για τη Σύρο. Δεν έγινε όπως θέλαμε η προετοιμασία, αλλά αυτά συμβαίνουν. Δεν θέλαμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα με όλο αυτό που θα γινόταν αν απαιτούσαμε πράγματα. Η δουλειά μας είναι να παίζουμε βόλεϊ. Μέχρι αύριο πιστεύω ότι θα είμαστε καλά. Η ομάδα έχει καλή ψυχολογία, δεν είμαστε το φαβορί. Θα παίξουμε χωρίς άγχος, ξέρουμε ότι είναι δύσκολο το ματς, αφού παίζει ο τρίτος με τον τέταρτο. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για το αν περίμενε ότι η ομάδα θα βρίσκεται τόσο ψηλά φέτος: «Δεν περίμενα με τα προβλήματα που έχουμε φέτος να είμαστε τόσο ψηλά στην βαθμολογία. Το παιχνίδι με τη Σύρο, αν το κερδίσουμε θα πάρουμε μεγάλη ώθηση. Δεν το σκεφτόμαστε, όμως. Μπαίνουμε στο γήπεδο για να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται.

Για τη συνύπαρξη έμπειρων και νεαρότερων παικτών στη φετινή ομάδα: «Υπάρχουν έμπειροι αθλητές που μπορούμε να διαχειριστούμε καταστάσεις τέτοιες. Υπάρχει καλή χημεία με τους νεότερους συμπαίκτες μας και με τον προπονητή. Υπάρχει καλό κλίμα και αυτό βοηθάει και μέσα στο γήπεδο. Έχουμε αφήσει τα προβλήματα στην άκρη και χαιρόμαστε που κερδίζουμε ομάδες με πολύ μεγαλύτερα μπατζετ».

Για τον κόσμο του Ηρακλή που επιστρέφει στο βόλεϊ: «Ο κόσμος στην αρχή περίμενε να δει τι γίνεται στην ομάδα. Όταν κατάλαβε ότι η ομάδα παλεύει όλα τα παιχνίδια και παίζει καλό βόλεϊ ήρθε στο γήπεδο. ΤΟ ξέραμε ότι θα γίνει αυτό. Τώρα είδε σε εμάς κάποια πράγματα και πιστεύουμε όλοι ότι από εδώ και πέρα θα έχουμε κόσμο στο γήπεδο».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top