Αμοιρίδης: «Όπλο μας η έδρα μας»

Ο εκ των συνεργατών του νέου προπονητή της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή, Λευτέρη Χατζηκυριακίδη, ο Παναγιώτης Αμοιρίδης, μίλησε στον Arena Fm για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «κυανολεύκων», το παιχνίδι με το Μαρούσι, την φετινή Α2, αλλά και τον ρόλο που θα παίξει στην άνοδο η έδρα της ομάδας.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι με το Μαρούσι: «Μία νέα σελίδα γιε εμάς σε μία ομάδα που το όνομά της βγάζει μία απαίτηση για νίκη σε κάθε παιχνίδι. Η ομάδα μπορεί να ανταπεξέλθει. Έχει ποιότητα και βάθος. Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με το Μαρούσι, αλλά νομίζω ότι είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση».

Για την φετινή Α2: «Είναι αρκετά ανταγωνιστική, αν και το Περιστέρι έχει ξεφύγει στην βαθμολογία. Δεν τελείωσε τίποτα ακόμη, όμως. Πάντα την Α2 την χαρακτήριζε το δυνατό παιχνίδι και σε δεύτερο ρόλο η τεχνική κατάρτιση των ομάδων. Έχουμε ακόμη έναν γύρο, ο οποίος θεωρώ ότι θα είναι γεμάτος με συγκινήσεις και δυνατές μονομαχίες κάτι που είναι πολύ καλό για το άθλημα, αλλά και για τον κόσμο που θα παρακολουθήσει τα παιχνίδια».

Για τον ρόλο που θα παίξει στην άνοδο η έδρα του Ηρακλή: «Σίγουρα η έδρα μας θα παίξει τον πρωταρχικό ρόλο για την άνοδο. Μέλημά μας είναι ο κόσμος να φεύγει ευχαριστημένος από το γήπεδο. Είναι μεγάλο ατού μας ότι έχουμε κόσμο που αγαπά και στηρίζει την ομάδα».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top