- Bluearena - https://bluearena.gr -

Σημείο αναφοράς η ενεργοποίηση του Φώτη Κορκόβελου

Ένας από τους πλέον ισχυρούς επιχειρηματικούς παράγοντες της «κυανόλευκης» αθλητικής πραγματικότητας είναι εδώ και αρκετό καιρό εκ νέου δραστηριοποιημένος στο πλευρό της ποδοσφαιρική ομάδας. Ο Λόγος για τον Φώτη Κορκόβελο, οποίος ανήκει σε εκείνη την μικρή ομάδα παραγόντων του Ηρακλή ή και απλών Ηρακλειδέων που στηρίζουν έμπρακτα και με όρους οικονομικής συνδρομής την όλη προσπάθεια.

Η παρουσία του στη χθεσινή πρώτη προπόνηση του Κριστιάνο Μεντί με τον Ημίθεο, «εντοπίστηκε» και σχολιάστηκε από πολύ δημοσιογραφικό και οπαδικό κόσμο του Συλλόγου. Βεβαίως και δεν ήταν η πρώτη παρουσία του εξαιρετικά επιτυχημένου εκπροσώπου του επιχειρηματικού κόσμου στις εγκαταστάσεις του ποδοσφαιρικού «Γηραιού», καθώς βρίσκεται σε πλήρη «μέθεξη» με το όλο εγχείρημα και ανήκει σε εκείνους, που το στηρίζουν όχι στα λόγια και… θεωρητικά, αλλά συνδράμοντας, ώστε να καλυφθεί η απουσία βασικού χρηματοδότη.

Σημείο αναφοράς…

Σε μία περίοδο κατά την οποία σε ολόκληρο τον Ηρακλή υπάρχει μόνο ο Θόδωρος Δρακόπουλος για να διαδραματίσει το ρόλο του βασικού χρηματοδότη μεγάλου  Τμήματος του Συλλόγου, η ενεργοποίηση ενός παράγοντα του εύρους και της δυναμικής του Φώτη Κορκόβελου, μόνο θετικό μήνυμα μπορεί να εκπέμπει.

Η διαλυτική λειψανδρία στην παραγοντική στελέχωση αυτού του μέγιστου Συλλόγου, τον έχει οδηγήσει στην οπισθοχώρηση και στη διαβρωτική ύφεση.

Παραγοντική στελέχωση, όχι σε επίπεδο Ηρακλειδέων που προτίθενται και διατίθενται να προσφέρουν εργατοώρες και παροχή… ιδεών σε κάποιο Τμήμα του Συλλόγου (αναμφισβητήτως χρήσιμοι και αυτοί), αλλά σε επίπεδο ανθρώπων με τη δυνατότητα και – προ πάντων – την πρόθεση να συνδράμουν στον οικονομικό τομέα. Αυτό είναι το ζητούμενο…

Για αυτό και η δραστηριοποίηση του Φώτη Κορκόβελου αποτελεί σημείο αναφοράς και θετικό μήνυμα, που ελπίζεται να παραληφθεί και από άλλους ομοίας δυναμικής παράγοντες του «κυανόλευκου» χώρου, οι οποίοι έχουν ξεχάσει την… «παραγοντική ταυτότητά τους» σε κάποιο συρτάρι του γραφείου τους, εδώ και πολύ καιρό…