Ολοκληρώθηκε και το τυπικό με Μεντί

Ενσωματώθηκε με την ομάδα ο Σενεγαλέζος σέντερ φορ και «γέμισε» η θέση του στράικερ, που επεδίωκε να καλύψει μεταγραφικά ο Ηρακλής. Προπονήθηκε με την ομάδα ο 26χρονος κυνηγός.

 

Όπως ακριβώς αναμενόταν, σήμερα Τετάρτη 10/1, ολοκληρώθηκε και το τυπικό της μετακίνησης του Κριστιάνο Μεντί από τον Αλμωπό Αριδαίας.

Ο ποδοσφαιριστής και οι «κυανόλευκοι» «τα είχαν βρει» από νωρίς στην όλη διαπραγμάτευση της συγκεκριμένης μεταγραφής και από την περασμένη Δευτέρα (8/1) υπήρξε συμφωνία και μεταξύ των δύο ομάδων σε όλες τις παραμέτρους της μετακίνησης του 26χρονου Αφρικανού επιθετικού.

Ο πανύψηλος (1,93) Σενεγαλέζος ενσωματώθηκε αμέσως με τη νέα ομάδα του και προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας με τους συμπαίκτες του στον Ηρακλή.

Με την απόκτηση του Κριστιάνο Μεντί καλύπτεται και η θέση του στράικερ, κάτι, που είχε τεθεί ως μεταγραφική επιδίωξη της τεχνικής ηγεσίας.

Αναμένεται να είναι διαθέσιμος την Κυριακή

Θα καταβληθεί η απαραίτητη προσπάθεια από πλευράς των ιθυνόντων του «Γηραιού», προκειμένου να εκδοθεί το δελτίο του ποδοσφαιριστή, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας στο Καυτανζόγλειο.

Ήδη υπήρξε η αναγκαία κινητοποίηση για την κατάθεση των δικαιολογητικών της μεταγραφής στην ΕΠΟ και αναμένεται η έκδοση του δελτίου.

Η επίσημη ανακοίνωση

Η ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού Ηρακλή για την απόκτηση του Κριστιάνο Μεντί:

«To Δ.Σ. του Ηρακλή 1908 ανακοινώνει την απόκτηση του Κριστιάνο Μεντί. Ο Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής υπέγραψε σήμερα το νέο του συμβόλαιο και αμέσως μετά προπονήθηκε με την ομάδα μας».

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top