Στήριξη στην ομάδα στον δύσκολο αγώνα με την Χαλκίδα!

Εξαιρετικά επικίνδυνο αντίπαλο αντιμετωπίζει σήμερα (8/1, 18:00) στην Μίκρα ο Ηρακλής, καθώς απέναντί του τίθεται η δυνατή ομάδα της Χαλκίδας…

Βόλει, Ηρακλής

Απόλυτη είναι η ανάγκη της δυναμικής παρουσίας του κόσμου σε έναν ακόμη αγώνα της ομάδας βόλεϊ στο Κλειστό της Μίκρας. Στις 18:00, σήμερα (Δευτέρα 8/1) η ομάδα του Γιάννη Ορφανού αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Ηρακλή Χαλκίδας και θα επιχειρήσει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε στο τοπικό ντέρμπι, βαδίζοντας και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών.

Ωστόσο, το εγχείρημα είναι δύσκολο, καθώς απέναντι στον «Γηραιό» υπάρχει μία ομάδα με ισχυρό αγωνιστικό υλικό, ενισχυμένο και από την προσθήκη του Ερνάντο Γκόμεζ στη θέση του διαγωνίου. Μην λησμονούμε ότι οι Χαλκιδείς είχαν επιφυλάξει ένα δυσάρεστο απόγευμα στον Ηρακλή στον αγώνα της πρεμιέρας της Volley League στην έδρα τους, κατακτώντας τη νίκη.

Ορφανός: «Υπέρβαση το να νικήσουμε και τη Χαλκίδα»…

Ο κόουτς των γηπεδούχων, Γιάννης Ορφανός, υπολογίζει σοβαρότατα sτη δυναμική του σημερινού αντιπάλου. Γνωρίζοντας το υλικό που διαθέτει η ομάδα από τη Χαλκίδα, έκανε λόγο για ανάγκη υπέρβασης, προκειμένου το αγωνιστικό σύνολό του να φτάσει στην πολυπόθητη επικράτηση.

«Στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ η ομάδα του Ηρακλή άφησε στην άκρη τα προβλήματα και έδειξε τη δύναμη της και τις δυνατότητες της. Οι παίκτες μου έκαναν μία ακόμα μεγάλη υπέρβαση και τίμησαν αυτή τη βαριά φανέλα που φορούν. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και με τον Ηρακλή Χαλκίδας που έρχεται ενισχυμένος και με τον Γκόμεζ. Είναι από τους αγώνες που εάν νικήσουμε θα κάνουμε τη διαφορά για τη συνέχεια», σημείωσε χαρακτηριστικά ο «κυανόλευκος» κόουτς.

Γκόμεζ: «Δύσκολος ο αγώνας με τον Ηρακλή»

Το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή Χαλκίδας, Ερνάντο Γκόμεζ, σχολίασε:

«Θέλω κατ’ αρχάς να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ηρακλή Χαλκίδας και τον προπονητή Σπύρο Γκολίτση για την ευκαιρία που μου έδωσαν να μείνω ενεργός στο ελληνικό πρωτάθλημα και να μην χρειαστεί να φύγω μετά το τέλος της συνεργασίας μου με τον ΠΑΟΚ. Για μένα ίσως είναι η πιο δύσκολη σεζόν μετά την πρώτη το 2000 όταν πρωτοήρθα στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Θεωρώ το ελληνικό πρωτάθλημα ιδανικό για μένα. Θέλω να ανεβάσω την απόδοση μου μέσα από τους αγώνες του Ηρακλή. Έχω εντυπωσιαστεί από την Χαλκίδα. Είναι μία πολύ όμορφη πόλη και είμαι χαρούμενος που θα δουλέψω εδώ για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο αγώνας με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη είναι δύσκολος. Ελπίζω να προσαρμοστώ γρήγορα και να δώσω αυτά που μπορώ στη νέα μου ομάδα».

Ο κόσμος στο γήπεδο και όχι στην TV!

Η ανάγκη οπαδικής συμπαράστασης, τόσο ψυχολογικής, όσο και οικονομικής, είναι τεράστια και απολύτως δεδομένη για την ομάδα.

Η αναμέτρηση Ηρακλή – Ηρακλή Χαλκίδας, είναι προγραμματισμένη για σήμερα, Δευτέρα 8/1, στις 18:00 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΤ2, χωρίς αυτό να αποτελεί – σε καμία περίπτωση – ανασταλτική παράμετρο στη διάθεση των Ηρακλειδέων για παρουσία στην Μίκρα!

 

Σχετικά Άρθρα

“Ο καθένας μας ας αναλογιστεί τις ευθύνες του – Συγγνώμη από τον κόσμο…”

Βόλει

Back to Top