- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ο Δημήτρης Εφραιμίδης αναδείχτηκε MVP Βίκος Cola της 11ης αγωνιστικής

O διεθνής ακραίος του Ηρακλή Πετοσφαίριση Δημήτρης Εφραιμίδης αναδείχτηκε MVP Βίκος Cola της 11ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα» 2017-18.

O 27χρονος ακραίος του Ηρακλή ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του στη νίκη επί της πρώην του ομάδας, του ΠΑΟΚ, με 3-2 σετ στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League Πάμε Στοίχημα. Ο Εφραιμίδης σημείωσε 22 πόντους και είχε 57% υποδοχή και 33% άριστες. Τους 22 πόντους τους σημείωσε 19/32 τελειωμένες επιθέσεις (ποσοστό αποτελεσματικότητας 59%) και 3 άσσους. Επίσης ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του στην άμυνα.

Ο Δημήτρης Εφραιμίδης είπε για την διάκριση του: «Αφιερώνω την διάκριση μου στον ανηψιό μου. Είναι δύο μηνών και θα τον βαφτίσουμε Χάρη. Επίσης το αφιερώνω στην ομάδα μου, στην οικογένεια μου και σε μία ξεχωριστή κοπέλα που με στηρίζει. Πιάσαμε πολύ καλό επίπεδο και νικήσαμε τον ΠΑΟΚ ο οποίος σάστισε λίγο με την ατμόσφαιρα και δεν έπιασε την απόδοση που θα ήθελε. Πήραμε μία πολύ καλή νίκη που απέδειξε πως μπορούμε να κάνουμε πολλά. Δεν είναι μυστικό τα οικονομικά προβλήματα, αλλά έχουμε μάθε να τα διαχωρίζουμε. Εχουμε έμπειρους παίκτες στην ομάδα και ο προπονητής μας κάνει πολύ καλή διαχείριση. Δεν θέλουμε να καβαλήσουμε το καλάμι και να μιλάμε για 4αδα αλλά εάν έχουμε μία μικρή βοήθεια ίσως και η 4αδα να είναι στο τέλος ένας εφικτός στόχος».