Καραντασιάδης: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα και θα φανεί στη συνέχεια»

Εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της ομάδας του δείχνει ο Άγγελος Καραντασιάδης

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Άγγελος Καραντασιάδης μίλησε στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή μίλησε για την χθεσινή νίκη του Ηρακλή επί του Αγροτικού Αστέρα, για την κατάσταση στην ομάδα, για τις μεταγραφές και τις δυσκολίες της Γ΄Εθνικής.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την νίκη του Ηρακλή επί του Αγροτικού Αστέρα: «Δεν ήταν τόσο εύκολο το παιχνίδι, όσο δείχνει το τελικό σκορ. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη και συνδυάστηκε με μια καλή εμφάνιση. Ξεκινήσαμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας για το 2018 και αυτή η νίκη μας δίνει ψυχολογία για την συνέχεια του πρωταθλήματος και να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

 

Για την κατάσταση στον Ηρακλή: «Τα προβλήματα που είχαμε τα έχουμε αφήσει πίσω μας. Η ομάδα φτιάχτηκε τελευταία στιγμή, αλλά καταφέραμε να βρούμε τον δρόμο μας από τον Οκτώβριο και μετά. Είμαστε μια ανάσα από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και σε κάθε αγώνα κοιτάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να φτάσουμε στην πρώτη θέση».

 

Για το αν η πρώτη θέση είναι εφικτός στόχος: «Με τις δικές μας ικανότητες είναι εφικτός στόχος η κορυφή. Είμαστε η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, παρόλο που βρισκόμαστε στην δεύτερη θέση και στην συνέχεια θα φανεί αυτό».

 

Για το αν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης: «Στις προπονήσεις αυτό που κοιτάμε μαζί με τον προπονητή είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, να είμαστε αποτελεσματικοί στους αγώνες και να τελειώνουμε από νωρίς τα παιχνίδια, ειδικά στο Καυτανζόγλειο με την δύναμη που μας δίνει ο κόσμος».

 

Για τις μεταγραφές: «Ο Κωστούλας μας βοήθησε κατευθείαν μετά την ενσωμάτωσή του στην ομάδα και κάθε ποδοσφαιριστής χαροποιείται όταν έρχονται καινούργιοι παίκτες. Έχει έρθει και ο Τάι στην ομάδα και θεωρώ πως θα μας βοηθήσει πολύ, καθώς η αξία του είναι αδιαμφισβήτητη. Περιμένουμε και άλλους παίκτες για να δυναμώσουμε και να υπάρχει ένας υγιής ανταγωνισμός».

 

Για τον σκοπό των μεταγραφών και το ρόστερ της ομάδας: «Θεωρώ πως οι μεταγραφές που έγιναν και θα γίνουν, έχουν γνώμονα την Β΄Εθνική και όχι το υπόλοιπο μισό της Γ΄Εθνικής».

 

Για τους κακούς αγωνιστικούς χώρους των ομάδων στη Γ΄Εθνική: «Αυτό που χαρακτηρίζουν δύσκολο στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής είναι κυρίως αυτό. Δεν υπάρχουν ομάδες φόβητρα, αλλά το δύσκολο για τις μεγάλες ομάδες όπως ο Ηρακλής είναι τα γήπεδα και ιδιαίτερα οι αγωνιστικοί χώροι, όπως και οι ιδιαίτερες συνθήκες που συναντούν οι ποδοσφαιριστές».

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top