Προσοχή – σοβαρότητα – αποτελεσματικότητα…

Το τρίπτυχο στο οποίο πρέπει να στηριχθεί η «κυανόλευκη» προσπάθεια για «διπλό» στο δύσκολο παιχνίδι του Ευόσμου…

Πρώτη αγωνιστική υποχρέωση για το 2018 για τον Ηρακλή και μάλιστα με «επικίνδυνη αποστολή». Στον Εύοσμο οι «κυανόλευκοι» αντιμετωπίζουν μία αγωνιστικά «αξιοπρεπέστατη» – για τα δεδομένα της κατηγορίας – ομάδα, όπως ο Αγροτικός Αστέρας και, φυσικά, επείγονται για τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Έχοντας κατά νου αγώνες εκτός έδρας, οι οποίοι δεν είχαν κατάληξη όπως την είχαν εκείνοι προγραμματίσει (Λαγκαδάς, Έδεσσα), οι παίκτες του Σάκη Αναστασιάδη θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί, εξαιρετικά σοβαροί και συγκεντρωμένοι και – πάνω από όλα – εξόχως αποτελεσματικοί, για να πάρουν αυτό που θέλουν μέσα στην αντίπαλη έδρα.

Κρίσιμο, λόγω Παλαιοχωρίου…

Την αναγκαιότητα της νίκης για τον Ηρακλή μεγεθύνει η βεβαιότητα της κατάκτησης των τριών βαθμών από πλευράς του βασικού συνδιεκδικητή για την πρώτη θέση του Ομίλου, Άρη Παλαιοχωρίου.

Οι Χαλκιδικιώτες ήδη προηγούνται με έναν πόντο στον βαθμολογικό πίνακα, εκμεταλλευόμενοι ότι στον τελευταίο αγώνα πριν την διακοπή, με την Καρίτσα στο Καυτανζόγλειο, οι «κυανόλευκοι» ξέμειναν από λύσεις, λόγω μαζικών απουσιών και «στραβοπάτησαν», ενώ σήμερα προσδοκούν να αυξήσουν τη διαφορά, με νέο «στραβοπάτημα» του «Γηραιού», καθώς οι ίδιοι αντιμετωπίζουν στην έδρα τους τον Κιλκισιακό και – εύκολα ή δύσκολα – θα πάρουν αυτό που θέλουν.

Με άξονα τους «παλιούς»…

Στη σκληρή αναμέτρηση κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα, ο κόουτς των φιλοξενουμένων αναμένεται να στηριχθεί – κατά βάση – στους «παλιούς» της ομάδας, καθώς ο μόνος από τους δύο διαθέσιμους «νέους» που διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα είναι ο Γιώργος Αμπάρης, καθώς ο Μάριος Κωστούλας αναμένεται να αρχίσει από τον πάγκο.

Οι άλλοι δύο νεομεταγραφέντες, Τάι και Μιχάλης Γιαννίτσης, δεν έχουν ακόμη δικαίωμα συμμετοχής.

Σημαντικότατη για τη λειτουργία της μεσαίας γραμμής η επανεμφάνιση στη βασική ενδεκάδα – μετά από δυόμισι μήνες – του Κώστα Παναγιωτούδη.

Την 18άδα του σημερινού αγώνα αποτελούν οι:

Αμπάρης, Βοσνιάδης, Κρυστάλλης, Π. Αθανασίου, Α. Αθανασίου, Γκουτσίδης, Μούδιος, Κριτσιάνης, Ρόβας, Ανδρεάκος, Ρεβυθόπουλος, Καραντασιάδης, Κυριακίδης, Καστριτσέας, Κωστούλας, Παπαδόπουλος, Παναγιωτούδης, Πτηνόπουλος.

Στις 15:00, με δυναμική «κυανόλευκη» κερκίδα

Η αναμέτρηση Αγροτικού Αστέρα – Ηρακλή είναι προγραμματισμένη για σήμερα, Κυριακή 7/1, στις 15:00 και θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Ευόσμου.

Όπως είναι αναμενόμενο, ο Ηρακλής θα τύχει – για πολλοστή φορά φέτος – μαζικής συμπαράστασης από τον κόσμο του, καθώς το ενδιαφέρον των Ηρακλειδέων για τον εντός Θεσσαλονίκης αυτόν αγώνα είναι τεράστιο και προβλέπεται η δημιουργία μιας εντυπωσιακής «γαλάζιας» κερκίδας, που θα προσφέρει ατμόσφαιρα έδρας στον Ημίθεο.

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top