Οπαδική… τρέλα στο Ιβανώφειο! (pics+vid)

Τρομερή ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί του ΗΡΑΚΛΗ αλλά και αυτοί του Περιστερίου – Σκηνές που λείπουν από τα ελληνικά γήπεδα!

Ηρακλής, Μπάσκετ

Μπορεί ο ΗΡΑΚΛΗΣ να μην κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στο Περιστέρι, ωστόσο αυτό που έγινε σήμερα στο Ιβανώφειο ήταν κάτι το… μοναδικό.

Οπαδοί του Περιστερίου, οι γνωστοί και ως “Fentagin”, πραγματοποίησαν το μεγάλο ταξίδι Αθήνα-Θεσσαλονίκη για να δουν την ομάδα τους και μαζί με τους οπαδούς του ΗΡΑΚΛΗ δημιούργησαν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα στο κλειστό του Ιβανωφείου, χωρίς να συμβεί το παραμικρό και με ελάχιστη αστυνομική δύναμη εντός του γηπέδου.

Σκηνές που απουσιάζουν όχι μόνο από το μπάσκετ, αλλά και γενικότερα από τον ελληνικό αθλητισμό, ενώ δεν έλειψαν και κοινά συνθήματα από τους οπαδούς των δύο ομάδων μετά το φινάλε της αναμέτρησης, πράγμα που δείχνει τις καλές σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ τους.

Βέβαια, την παράσταση έκλεψε για ακόμη μια φορά το coreo που δημιούργησαν τα μέλη της Α.Θ. 10, με “κυανόλευκα” σημαιάκια, χαρτάκια εντός του παρκέ και ένα πανό με επίκεντρο τον Γεώργιο Ιβάνοφ όπου ανέφερε “ΑΠΟ ΤΟ 1908 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΡΩΩΝ”.

Σχετικά Άρθρα

Yπόκλιση Μάνταλου στους Ηρακλειδείς: “Οι τύποι είναι απίστευτοι!”

Μπάσκετ

Back to Top