- Bluearena - https://bluearena.gr -

Καμία αντίσταση

Κατώτερος των περιστάσεων ο ΗΡΑΚΛΗΣ, ηττήθηκε (59-72) για ακόμη μια φορά στο Ιβανώφειο -αυτή τη φορά από το Περιστέρι- με την ομάδα να μη βγάζει αντίδραση.

Όλα ξεκίνησαν στραβά για την ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή. Οι “κυανόλευκοι” βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ (5-9), ωστόσο το τάιμ άουτ του Έλληνα τεχνικού δε βοήθησε και η διαφορά μέσα σε ένα λεπτό εκτοξεύφθηκε στο +12 (5-17). Προς το τέλος της πρώτης περιόδου ο ΗΡΑΚΛΗΣ μείωσε τη διαφορά σε μονοψήφιο αριθμό, με το δεκάλεπτο να βρίσκει μπροστά το Περιστέρι (11-20).

Από εκεί και πέρα το υπόλοιπο του αγώνα είχε ακριβώς το ίδιο τέμπο. Έναν ΗΡΑΚΛΗ να ψάχνεται επιθετικά, για το πως θα επιστρέψει στο ματς κι ένα Περιστέρι να “αποκρούει” κάθε πιθανή σκέψη για come back του ΗΡΑΚΛΗ. Έτσι το ημίχρονο βρήκε μπροστά το Περιστέρι με διψήφια διαφορά (25-36).

Το δεύτερο μέρος θα έπρεπε να είναι η αρχή της αντεπίθεσης για τον ΗΡΑΚΛΗ, ωστόσο το Περιστέρι συνέχισε τα… δικά του. Η διαφορά έφτασε στο +16 (32-48) και όλα έδειχναν πως η δεύτερη ήττα στο Ιβανώφειο είναι προ των πυλών, με τη διαφορά στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου να κλείνει στο +13 (40-53) για τους φιλοξενούμενους.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι “κυανόλευκοι” μπήκαν δυνατά και το -13 έγινε -7 (46-53). Όλα έδειχναν πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ μπορεί να κάνει ακόμη μία ανατροπή, αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλη άποψη. Η διαφορά έφυγε και πάλι σε διψήφια διαφορά κι από εκεί και έπειτα όλοι περίμεναν να δουν το τελικό αποτέλεσμα (59-72).

Ξεχώρισε ο Χαριτόπουλος από πλευράς ΗΡΑΚΛΗ, ενώ ακολούθησαν Αθανασούλας και Καλαϊτζίδης. Πρωταγωνιστής του αγώνα δε θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Κλαρκ που τα… έβαζε από παντού.

Αυτό που σίγουρα θα μείνει στο μυαλό όλων όσων είδαν τον αγώνα από το κλειστό του Ιβανωφείου, είναι η εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί και των δύο ομάδων με τη συμπεριφορά τους να είναι τρομερή καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα σε ένα κατάμεστο Ιβανώφειο.

Πλέον, αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις στον ΗΡΑΚΛΗ και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανακοινώσεις είτε σήμερα είτε την αυριανή ημέρα.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης όπως σας την παρουσίασε σε γραπτό λόγο η BlueArena… [1]

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 59-72

ΓΗΠΕΔΟ: Ιβανώφειο

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Διαμαντής, Σταματόπουλος, Πιτσίλκας

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 11-20, 25-36, 40-53, 59-72

ΗΡΑΚΛΗΣ (Β. Αλεξανδρής): Αγγελακόπουλος 3, Αθανασούλας 10, Τότσιος, Παπαδιονυσίου, Δεληγεώργης, Χαριτόπουλος 15 (1), Γκαγκαλούδης 4, Κακαρούδης 4, Γεωργάκης 8, Μπούμπαλο 2, Γιαννακίδης 3 (1), Καλαϊτζίδης 10 (1)

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Ν. Καραγιάννης): Παππάς, Μιλόσεβιτς, Κλαρκ 26 (7), Μαγκουνής 5 (1), Πολυτάρχου 12 (4), Αγγέλου, Μάντζαρης 5 (1), Σκορδίλης 10, Σιγκούνας 6, Κωνσταντακόπουλος 6, Σίμτσακ, Δημητριάδης 2