Αέρας…

Σοβαρός και αποτελεσματικός ο Ηρακλής, «καθάρισε» με… «τρίμπαλο» τον αγώνα του Ευόσμου και εξασφάλισε ένα σημαντικό τρίποντο…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Χωρίς να αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης σχετικά με τον τελικό νικητή, ο Ηρακλής πέρασε με το επιβλητικό 0-3 από τον Εύοσμο, υποτάσσοντας τον Αγροτικό Αστέρα και εξασφαλίζοντας μία σημαντική – για τη συνέχεια της πορείας του – εκτός έδρας νίκη.

Οι «κυανόλευκοι» εμφανίστηκαν απολύτως ετοιμοπόλεμοι μετά το διάστημα της διακοπής και με φρεσκαρισμένη μεσαία γραμμή, καθώς στην ενδεκάδα επανήλθε μετά από πολύ καιρό ο Κώστας Παναγιωτούδης και ντεμπουτάρισε – ως κόφτης – ο Μάριος Κωστούλας.

Το νέο σχήμα λειτούργησε άψογα και η νίκη του Ημίθεου στηρίχθηκε στο 13ο  γκολ του Ρόβα (22΄), στο γκολ του Παπαδόπουλου (47΄) και σε αυτό του Α. Αθανασίου (65΄).

Εξαιρετική συμβολή – σε άλλη μία εκτός έδρας επιτυχία της ομάδας – από πλευράς «κυανόλευκου» κόσμου, καθώς, με τη μαζική παρουσία τους και τον οπαδικό παλμό τους, οι Ηρακλειδείς, μετέτρεψαν σε έδρα το γήπεδο του Ευόσμου.

Ας θυμηθούμε τις σημαντικότερες στιγμές της αναμέτρησης, όπως καταγράφηκαν μέσα από το «live» της BlueArena:

ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ: 0-3. Σοβαρός, αποφασιστικός και – κυρίως – αποτελεσματικός, ο Ηρακλής, «καθάρισε» με χαρακτηριστική άνεση την αναμέτρηση του Ευόσμου, επικρατώντας με 0-3, καθώς είχε στον έλεγχό του τη ροή του αγώνα και ήταν η ομάδα που «ζήτησε» τη νίκη από το πρώτο λεπτό, κατακτώντας ένα πολύτιμο «διπλό».

90΄+ 1΄ Εκτέλεση φάουλ από τον Καπρέτσο και εντυπωσιακή επέμβαση από τον Βοσνιάδη.

85΄ Κλείνει τις αλλαγές του ο Ημίθεος, με τον Μούδιο στη θέση του Α. Αθανασίου.

82΄ Αποθέωση για τον πολυσκόρερ Ρόβα, καθώς αντικαθίσταται από τον Κρυστάλλη.

78΄ Νέα αλλαγή του Σάκη Αναστασιάδη, με τον Γκουτσίδη στη θέση του Πτηνόπουλου.

73΄ Ανάσες για τον Παναγιωτούδη, που αγωνίζεται μετά από καιρό βασικός και στη θέση του περνά ο Π. Αθανασίου.

67΄ Τετ α τετ Ρόβα και σωτήρια επέμβαση Χατζηβασιλάκη.

65΄ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ! Εντυπωσιακό γκόλ από τον Αντώνη Αθανασίου, σε οργανωμένη αντεπίθεση, με συνεργασία Παναγιωτούδη και Παπαδόπουλου και πάσα του τελευταίου στον σκόρερ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ότι ο Χατζηβασιλάκης ήταν έξω από τα δοκάρια του και τον πλάσαρε για το 0-3.

54΄ Εκτέλεση κόρνερ από τον Α. Αθανασίου και η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Δεύτερο δοκάρι για τον Ηρακλή, μέσα σε δύο λεπτά, αυτήν τη φορά από απευθείας εκτέλεση κόρνερ…

52΄ Κεφαλιά του Ρόβα και η μπάλα στο δοκάρι.

47΄ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ! Εξαιρετική εκκίνηση στο δεύτερο μέρος για τους “κυανόλευκους”, με τον Παναγιωτούδη να σεντράρει από αριστερά και τον Παπαδόπουλο να εκτελεί και να κάνει το 0-2.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: 0-1. Ο Ηρακλής πήγε στα αποδυτήρια, προηγούμενος με 0-1, χάρη στο γκολ του Ρόβα και θα μπορούσε να είχε πετύχει και δεύτερο με τον ίδιο σκόρερ. Οι παίκτες του Σάκη Αναστασιάδη ήλεγξαν απολύτως τον αγώνα, ήταν καλύτεροι και επιθετικότεροι και κατόρθωσαν να σκοράρουν από στατική φάση.

41΄ Μεγάλη φάση για τον Ηρακλή, με τον Παπαδόπουλο να βγάζει σε καλή θέση τον Ρόβα, αλλά το σουτ του τελευταίου αποκρούει εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας Χατζηβασιλάκης.

27΄ Πρώτη και μάλιστα σημαντική ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τον Καπρέτσο να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.

@ 13ο γκολ για τον πολυσκόρερ του Ηρακλή, Χρήστο Ρόβα.

22΄ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ! Κόρνερ από τον Α. Αθανασίου, η μπάλα πέρασε και ο Ρόβας από πολύ κοντά την έστειλε στα δίκτυα για το 0-1.

@ Κακή η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, όπως και σε πολλά γήπεδα της Γ΄ Εθνικής.

16΄ Χωρίς κάτι σημαντικό στην εξέλιξη του αγώνα.

@ Εντυπωσιακή παρουσία των φίλων του Ηρακλή, τόσο στο πέταλο, όσο και στην κεντρική κερκίδα του γηπέδου του Ευόσμου.

@ Ο Παναγιωτούδης δεν αγωνίζεται – τελικά – ως “καθαρό δεκάρι”, καθώς τόσο ο ίδιος, όσο και ο Α. Αθανασίου, έχουν ρόλο “οκταριού” μπροστά από τον Κωστούλα, που είναι το κλασικό “εξάρι” στον σχηματισμό του Σάκη Αναστασιάδη.

7΄ Σουτ του Πτηνόπουλου πάνω από τα δοκάρια.

1΄ Σέντρα στην τοπική αναμέτρηση.

@ Λιακάδα, που εναλλάσσεται με συνεφιά στη Θεσσαλονίκη και όχι πολύ κρύο. Συνθήκες κατάλληλες για όσους αγωνιστούν.

@ Επάνοδος στη βασική ενδεκάδα μετά από δυόμισι μήνες για τον Κώστα Παναγιωτούδη και μάλιστα σε ρόλο οργανωτή στη μεσαία γραμμή, με τον Χρήστο Ρόβα να περνά στο ένα άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής.

@ Ντεμπούτο για τον νεομεταγραφέντα, Μάριο Κωστούλα, σε ρόλο αμυντικού μέσου και όχι στόπερ, που είναι ο κλασικός ρόλος του.

Η σύνθεση του Ηρακλή: Βοσνιάδης, Κυριακίδης, Ρεβυθόπουλος, Καστριτσέας, Καραντασιάδης, Α. Αθανασίου (85΄ Μούδιος), Κωστούλας, Παναγιωτούδης (73΄ Π. Αθανασίου), Πτηνόπουλος (78΄Γκουτσίδης), Ρόβας (82΄ Κρυστάλλης), Παπαδόπουλος.

 

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top