- Bluearena - https://bluearena.gr -

Μπαμπαλιούτας: «Τους λύγισε ο κόσμος» – Τζιουμάκας: «Όλα, ψυχολογία»…

Στον απόηχο του θριάμβου στο τοπικό ντέρμπι της Μίκρας, δύο πρωταγωνιστές της σπουδαίας νίκης, ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας και ο Στέλιος Τζιουμάκας, «υποκλίθηκαν» στη συγκλονιστική παρουσία του κόσμου, τοποθετούμενοι ραδιοφωνικά στην εκπομπή «Ώρα για Μπλε» του «Libero 107,4».

Ο εκ των κορυφαίων λίμπερο της Volley League και αειθαλέστατος, Λάμπης Μπαμπαλιούτας, σημείωσε:

«Αγαπώ αυτό που κάνω»

«Δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτεροι μυστικό για το γεγονός ότι αποδίδω σε αυτό το επίπεδο σε αυτήν την ηλικία. Προσέχω τον εαυτό μου, την διατροφή μου, αποφεύγω κάθε μορφής κατάχρηση και – πάνω από όλα – αγαπώ αυτό που κάνω. Δεν αισθάνομαι ότι έχω πετύχει κάτι το απίστευτο…».

«Τους λύγισε ο κόσμος»

«Με οποιονδήποτε αντίπαλο κι αν αγωνιζόμασταν δεν θα χάναμε με τέτοια κερκίδα. Ειλικρινά θεωρώ ότι τον αντίπαλο τον λύγισε ο κόσμος μας .Δεν είναι τυχαίο ότι στη Μίκρα έχουμε πέντε στα πέντε. Άλλη ομάδα θα την έπαιρνε από κάτω το να ισοφαρίζεται σε 2-2 από 2-0. Εμείς, αντιθέτως, πήραμε δύναμη από τον κόσμο και κατακτήσαμε τη νίκη. Όταν έγινε η φάση με τον Ευγενίδη να βγάζει τη μπάλα με το πόδι και τον Προύσαλη αμέσως μετά να παίρνει μονό μπλοκ, κατάλαβα ότι το τάι μπρέικ είναι δικό μας».

«Ευχαριστούμε τα παιδιά από την Αμερική»

«Είχαμε μια εξαιρετικά δύσκολη εβδομάδα. Οφείλουμε πολλές ευχαριστίες στα παιδιά από την Αμερική που βοηθούν στο να βρεθεί λύση στο οικονομικό πρόβλημα, διότι χωρίς τη συμβολή τους, εγώ δεν θα μιλούσα τώρα ως παίκτης του Ηρακλή και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα αγωνίζονταν μόνο οι πιτσιρικάδες…  Στον αγώνα με τον Εθνικό η όλη κατάσταση μας νίκησε, όμως, χάρη στις απίστευτες προσπάθειες της διοίκησής μας και των παιδιών από την Αμερική, ηρεμήσαμε».

«Να συνεχίσει να γεμίζει τη Μίκρα ο κόσμος»

«Ο κόσμος του Ηρακλή πρέπει να συνεχίσει να γεμίζει τη Μίκρα και στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τη Χαλκίδα τη Δευτέρα. Να ξέρει ότι εμείς θα τον ανταμείψουμε. Έχει να δει πολλά και καλά πράγματα από αυτήν την ομάδα».

Από τη δική του πλευρά, ο «μικρός ήρωας» της http://www.κωδικόσ-μπόνουσ.com [1] μεγάλης αναμέτρησης, ο εξαιρετικός Στέλιος Τζιουμάκας, τόνισε:

«Με οδήγησε η ψυχολογία του κόσμου»

«Η απόδοσή μου είχε να κάνει με το κίνητρο που μας έδωσε η παρουσία του κόσμου. Ήταν συγκλονιστικό αυτό που ζήσαμε. Ήταν θέμα ψυχολογίας η αποφασιστικότητά μας στην επίθεση. Μου έδωσε δύναμη ο κόσμος και… κοπανούσα. Σε ένα άδειο γήπεδο, ίσως και να μην έπαιρνα ούτε πόντο…».

«Αναζητούσα μια ευκαιρία»

«Δεν αισθάνομαι ως πρόβλημα το γεγονός ότι είχα μικρό χρόνο συμμετοχής. Δούλευα εντατικά σε καθημερινό επίπεδο με την ομάδα και αισθανόμουν ετοιμοπόλεμος».

«Για τον κόσμο παίζουμε – Τους θέλουμε και με Χαλκίδα»

«Ο Ηρακλής με τον κόσμο του στο πλευρό του είναι μια άλλη ομάδα, ικανή για πολλά πράγματα. Για τον κόσμο παίζουμε. Αυτός μας ανεβάζει. Τους θέλουμε συνεχώς δίπλα μας και τους περιμένουμε και στον αγώνα με τη Χαλκίδα».