Ο Μεντί θέλει, ο Αλμωπός αντιστέκεται…

Η στάση της ομάδας του Σενεγαλέζου στράικερ (σκέφτεται να τον περιθωριοποιήσει) δυσχεραίνει την υλοποίηση της μεταγραφής…

Ενοχλημένοι εμφανίζονται οι διοικούντες του Αλμωπού Αριδαίας, σχετικά με την τροπή που έχει λάβει, πλέον, το ζήτημα της ενδεχόμενης μετακίνησης του Κριστιάνο Μεντί στον Ηρακλή.

Ο Σενεγαλέζος σέντερ φορ εμφανίζεται απολύτως πρόθυμος να μεταγραφεί στον Ημίθεο, τόσο ώστε να έχει αρχίσει να ασκεί πιέσεις προς την πλευρά της ομάδας του, προκειμένου να φανεί διαλλακτική και να αποδεχθεί τη συγκεκριμένη μετακίνηση.

Ο παίκτης δείχνει να «τα έχει βρει» σε όλα με τον «Γηραιό» και να θέλει όσο τίποτε άλλο να πραγματοποιήσει αυτό το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, με συνέπεια το όλο σκηνικό να δείχνει ότι προβληματίζει και ενοχλεί τους ανθρώπους του Αλμωπού.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο έχουν αρχίσει να επανεξετάζουν τη στάση τους απέναντι στον 26χρονο Αφρικανό άσο, προωθώντας τη λύση του να τον θέσουν στο περιθώριο, λόγω της θέσης που τηρεί στο όλο θέμα.

Οι της ομάδας της Αριδαίας δεν έχουν προσεγγίσει σε επίπεδο ανταλλαγμάτων με τον Ηρακλή και αυτή η απόσταση στο οικονομικό τους κάνει να αρνούνται – επί του παρόντος – την πραγματοποίηση της μεταγραφής…

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top