Και τώρα, μάγκες, φουλάρουμε το Ιβανώφειο!!!

Νέα μεγάλη οπαδική αποστολή για τον κόσμο του Ηρακλή, να «σκοτώσει» μόνος του το Περιστέρι…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η Μίκρα τίγκαρε! Ήρθε η ώρα να γίνει το «πατείς με, πατώ σε» και στο Ιβανώφειο! Ακριβώς όπως και στον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής περιόδου με τον Πανιώνιο. Εκεί, όπου όλα θύμιζαν εποχές Ίνγκραμ. Με ορθίους στους διαδρόμους των θυρών και κόσμο ακόμη και στην οροφή της εισόδου της χαμηλής κερκίδας, μπροστά από το ηλεκτρονικό χρονόμετρο…

Ένα τέτοιο… πράμα πρέπει να συμβεί και την Κυριακή στις 7 Ιανουαρίου, στις 18:00 στο «Γεώργιος Ιβάνωφ»! Η κόντρα με το φιλόδοξο Περιστέρι, με το υπερπλούσιο ρόστερ και τον τίτλο του «αδιαφιλονίκητου φαβορί για το πρωτάθλημα» να το ακολουθεί, εξιτάρει τον «κυανόλευκο» κόσμο.

Έναν κόσμο, που γνωρίζει να δίνει οπαδικές μάχες και να δημιουργεί πύρινη ατμόσφαιρα, που ωθεί την ομάδα του στη νίκη. Αυτό πρέπει να συμβεί και κόντρα στους «επίδοξους πρωταθλητές» της κατηγορίας το απόγευμα της Κυριακής.

Αυτό που έπρεπε να γίνει, έγινε. Η ώρα έναρξης του μπασκετικού ντέρμπι μετατέθηκε. Οι φίλοι του Συλλόγου, που θα συμπαρασταθούν στην ποδοσφαιρική ομάδα, στον αγώνα της με τον Αγροτικό Αστέρα, προλαβαίνουν με άνεση να μετακινηθούν και να έρθουν από τον Εύοσμο στο… «καυτό» Ιβανώφειο. Η ποδοσφαιρική αναμέτρηση αρχίζει στις 15:00 και το μπασκετικό ντέρμπι κορυφής στις 18:00.

Νέο «κυανόλευκο» οπαδικό στοίχημα, λοιπόν, το να ξεχειλίζει από κόσμο το Ιβανώφειο την Κυριακή το απόγευμα.

Να «τελειώσουμε» το Περιστέρι πριν το τζάμπολ. Όλοι μαζί, μάγκες. Όπως οι Ηρακλειδείς ξέρουν…

 

Σχετικά Άρθρα

Σπρίντζιος: “Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για την πρόκριση στο Final 4!”

Μπάσκετ

Back to Top