- Bluearena - https://bluearena.gr -

«Για αυτά τα ματς επέστρεψα στον Ηρακλή!»

Η σημερινή αναμέτρηση της Μίκρας έχει βρεθεί στο επίκεντρο της πραγματικότητας του Ημίθεου και ο «μαέστρος» της ομάδας βόλεϊ, Κώστας Προύσαλης, σε ραδιοφωνική τοποθέτησή του στην «κυανόλευκη» εκπομπή «Ώρα για Μπλε», του «Libero 107,4», έβγαλε πάθος και αποφασιστικότητα.

Αναλυτικά όσα σημείωσε ο διεθνής άσος:

«Με πάθος στην κάθε μπάλα»

«Είναι ένα τοπικό ντέρμπι, θέλουμε οπωσδήποτε να κάνουμε κάτι καλό. Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος, αλλά εμείς θα τα δώσουμε όλα. Θα κάνουμε τα πάντα για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο, θα κυνηγάμε κάθε μπάλα και αυτό μπορώ να το υποσχεθώ. Ο κόσμος του Ηρακλή γνωρίζει το βόλεϊ και θα αναγνωρίσει την προσπάθεια.  Για ψυχολογικούς λόγους σε ένα τέτοιο ντέρμπι θέλουμε την νίκη. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε».

«Δεν έχουν σημασία τα προβλήματα»

«Όσα προβλήματα και να έχεις, όταν μπαίνεις στο γήπεδο, μπαίνεις για να νικήσεις. Θα μπούμε να τα δώσουμε όλα. Το ματς αυτό το βλέπω ως ένα ωραίο παιχνίδι, όπου θέλουμε να παίξουμε και να το ευχαριστηθούμε. Στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει». 

«Για αυτά τα παιχνίδια επέστρεψα στον Ηρακλή»

«Για αυτά τα ματς ήρθα ξανά στον Ηρακλή. Σε αυτά τα ματς γουστάρω να παίζω. Θέλω να τα δώσω όλα, δεν μπαίνω για να χάσω. Είναι μία πολύ μεγάλη προσπάθεια, αυτή που γίνεται στην ομάδα. Η διοίκηση χωρίς να έχει παράγοντα με λεφτά, προσπαθεί να βρει λύσεις. Δείχνει ότι παλεύει και σίγουρα αυτό που έγινε με τη βοήθεια από την Αμερική μας ευχαριστεί πολύ. Όσο πάει καλά η ομάδα, θα έρθουν κι άλλοι πιστεύω να βοηθήσουν. Για μένα είναι δικαιολογίες τα πριν του αγώνα με τον Εθνικό. Χάσαμε σετ με 28-26. Από την στιγμή που μπαίνεις στο γήπεδο οφείλεις να παίξεις για την νίκη, αλλιώς κάθεσαι σπίτι σου. Όσο θα μπαίνουμε μέσα, πρέπει να τα δίνουμε όλα. Έτσι όπως στήθηκε το καλοκαίρι αυτή η ομάδα και η παρέα, έδειξε ότι είναι σε καλό δρόμο. Όταν φτάσαμε στην τρίτη θέση, φάνηκε ότι δικαιώθηκε όλο αυτό. Να μην ξεχνάμε και τον τραυματισμό μου, όπως και τη μεγάλη απώλεια του Κιόση”. 

«Τα νέα παιδιά αντιλήφθηκαν τι σημαίνει αυτός ο αγώνας»

«Στο ματς με τον ΠΑΟΚ θα παίξουμε συγκεκριμένη σύνθεση. Προετοιμαζόμαστε με τα δεδομένα που υπάρχουν. Στη σύνθεσή μας βρίσκονται νέα παιδιά, που έχουν όρεξη και ήρθε η στιγμή να δείξουν τι μπορούν να κάνουν. Η φανέλα του Ηρακλή δεν είναι εύκολη για να τη φοράς, είναι απαιτητική. Τους νεαρούς θα τους βοηθήσουμε όλοι. Όλοι τους θέλουν να παίξουν, δεν φοβάται κανείς, Έχουν καταλάβει τα παιδιά για ποιο παιχνίδι μιλάμε. Όλα είναι ψυχολογία, αν δεν έχεις τα κότσια να μπεις να παίξεις, δεν μπορείς να κάνει κάτι και τα παιδιά του Ηρακλή έχουν θετική ψυχολογία».