Τι ισχύει με Μεντί

Ο Ηρακλής συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τον Αλμωπό Αριδαίας για την απόκτηση του Σενεγαλέζουν επιθετικού.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όπως εδώ και ημέρες είναι γνωστό, ο Κριστιάνο Μεντί, είναι ο εκλεκτός του Σάκη Αναστασιάδη για την ενίσχυση στην γραμμή κρούσης του Ηρακλή.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός που πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα του Αλμωπού στον πρώτο γύρο, βρίσκεται κοντά στο να αποκτηθεί με τον Ηρακλή, καθώς οι διαπραγματεύσεις των δύο συλλόγων κυλούν ομαλά.

Το θέμα μπορεί να ξεκαθαρίσει οριστικά ακόμα και αύριο, με την συμφωνία να προβλέπει τη καταβολή μετρητών για την αγορά του παίκτη (σ.σ. δεν είναι ελεύθερος), ενώ στο τραπέζι υπάρχουν και δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα δοθούν ως δανεικοί στον σύλλογο της Πέλλας.

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός από την πλευρά του πιέζει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, καθώς και ο ίδιος βλέπει τον Ηρακλή ως το μεγαλύτερο… σκαλοπάτι της καριέρας του.

Αν κυλήσουν όλα ομαλά και ο Ηρακλής αποκτήσει τον Μεντί, τότε αυτομάτως θα έχει πραγματοποιήσει τέσσερις μεταγραφές και θα έχει καλύψει σχετικά νωρίς όλα τα κενά του και θα απομένει η απόκτηση ενός ακραίου μπακ για να παίζει ως κάλυψη στον Ρεβυθόπουλο και τον Κυριακίδη, όποτε παραστεί ανάγκη.

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top