- Bluearena - https://bluearena.gr -

Καταλήγουν στον Κριστιάνο Μεντί

Το αβέβαιο σενάριο που ισχύει για την περίπτωση της απόκτησης του Κώστα Κωτσόπουλου της Νάουσας και τα ιδιαίτερα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Κριστιάνο Μεντί, δείχνουν να οδηγούν τον Ηρακλή προς την απόκτηση του Σενεγαλέζου κυνηγού.

Ο Ημίθεος δεν κατόρθωσε να συμφωνήσει στο οικονομικό με τη Νάουσα, λόγω των υψηλών οικονομικών απαιτήσεων των Ημαθιωτών, με συνέπεια να εδράζει τις – όποιες – πιθανότητες απόκτησης του Κωτσόπουλου στην προοπτική μεταγραφής του στον Ατρόμητο και στον εν συνεχεία δανεισμό του από την αθηναϊκή ομάδα.

Αντιθέτως, στην περίπτωση του Μεντί, οι «κυανόλευκοι» έχουν πετύχει προσέγγιση στο οικονομικό με τον Αλμωπό Αριδαίας και απόλυτη συμφωνία με τον Αφρικανό φορ.

Παράλληλα, εκτιμούν ότι ο 26χρονος Σενεγαλέζος στράικερ, με τα ιδιαίτερα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του, είναι ένας κλασικός… «περιοχάτος» σέντερ φορ, που μπορεί να «γεμίσει» την επιθετική γραμμή και να προσφέρει ύψος στην ομάδα και ικανότητα στο ψηλό παιχνίδι με το 1,93 του.

Και στην περίπτωση του Κριστιάνο Μεντί οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν άμεσα, προκειμένου να είναι κι εκείνος διαθέσιμος για την αναμέτρηση του Ευόσμου.