«Ντοπάρισμα» Ορφανού και διοίκησης στην ομάδα!

Σε εξαιρετικό κλίμα και με πνεύμα αποφασιστικότητας η προετοιμασία του Ηρακλή για το τοπικό ντέρμπι…

Βόλει, Ηρακλής

Απολύτως συγκεντρωμένοι στο στόχο της αγωνιστικής συνέχειας της ομάδας άπαντες στον βολεϊκό Ηρακλή, έχουν μπει σε μία διαδικασία εντατικής προετοιμασίας για τη σπουδαία αναμέτρηση της 3ης Ιανουαρίου, στο Κλειστό της Μίκρας.

Ο Γιάννης Ορφανός, δουλεύει διεξοδικά με το αγωνιστικό σύνολό του στην προοπτική του τοπικού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και η προσπάθειά του αποσκοπεί στο να προσαρμοστούν οι παίκτες του στα νέα δεδομένα, τόσο όσον αφορά στη σύνθεση των ακραίων, με τον Νικόλα Ελευθερίου να περνά σε βασικό ρόλο, όσο και στις ιδιαιτερότητες του ντέρμπι, που αναμένεται να δώσουν σε μία κατάμεστη και «καυτή» από «κυανόλευκο» οπαδικό παλμό, Μίκρα.

«Ντόπες» από κόουτς και διοίκηση

Η διοίκηση έκανε και κάνει καθημερινά τα πάντα προκειμένου να καλύψει τις πολλές οικονομικές ανάγκες της ομάδας, οι οποίες υπερβαίνουν κατά πολύ τις δυνατότητές της. Οι άνθρωποί της βρίσκονται καθημερινά στο πλευρό των παικτών και συνομιλούν μαζί τους, επιχειρώντας να κρατήσουν σε ακμαιότατο επίπεδο το ηθικό τους και το αγωνιστικό φρόνημά τους.

Παράλληλα, ο κόουτς της ομάδας συζητά καθημερινά με το αγωνιστικό δυναμικό του και στέλνει προς όλους το μήνυμα ότι πιστεύει στους παίκτες του. «Δεν φτάσαμε τυχαία τόσο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, παρά τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε και αντιμετωπίζουμε. Με ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πείσμα προχωράμε, όλοι μαζί ενωμένοι, για τους στόχους μας. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και οφείλουμε να δείξουμε ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να πετύχουμε», τονίζει προς την ομάδα ο «κυανόλευκος» τεχνικός.

 

 

Σχετικά Άρθρα

“Τώρα… θυμήθηκαν να κλείσουν το Κατσάνειο και δεν παραχωρούν τη Μίκρα!”

Βόλει

Back to Top