- Bluearena - https://bluearena.gr -

«Εμείς, Παπαθανασάκης δεν θα γίνουμε…»

Η επανεκκίνηση του ποδοσφαιρικού Ηρακλή στηρίζεται σε υγιή δεδομένα και αυτό έχει καταστεί σαφές και βέβαιο από την έναρξη της νέας προσπάθειας. Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί, ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά τα δεδομένα είναι… πλουσιοπάροχα, αλλά το να κινούνται εντός του πλαισίου της απόλυτης οικονομικής τυπικότητας και ορθότητας, αποτελεί επιλογή αδιαπραγμάτευτη, για όσους ασχολούνται με το Τμήμα από το φθινόπωρο και μετά.

Στη χθεσινή και στην προχθεσινή σύσκεψη στα γραφεία της Μίκρας συζητήθηκε διεξοδικά το ζήτημα του μπάτζετ των μεταγραφών, σε απόλυτη συνάρτηση με την κατάσταση των οικονομικών δυνατοτήτων που υφίστανται, κατά τη συγκεκριμένη χρονική φάση, για τη διοίκηση. Άπαντες συμφώνησαν ότι σε καμία περίπτωση και για κανέναν λόγο δεν θα πρέπει να παρεκκλίνουν της «νοικοκυρεμένης» οικονομικής πολιτικής σε όλους τους τομείς.

Παράδειγμα προς αποφυγήν ο Παπαθανασάκης…

«Δίνουμε τεράστιο αγώνα να αλλάξουμε ολόκληρο το οικοδόμημα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή. Η οικονομική διαχείριση αποτελεί καταλυτικό θεμέλιο αυτής της προσπάθειας. Έχουμε χαράξει μια πολιτική διαφάνειας και αξιοπιστίας. Δεν πρέπει να βρεθούμε στη θέση να οφείλουμε σε οποιονδήποτε, έστω και ένα ευρώ. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα μέχρι τέλους, προκειμένου να παραμείνουμε απαρασάλευτα σε αυτόν το δρόμο. Εμείς, Παπαθανασάκης δεν γινόμαστε», σημειώνουν εμφατικά οι ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού Ηρακλή.

Εξασφαλίστηκε το μπάτζετ και προχωρούν σταθερά

Μέσα από τις συντονισμένες προσπάθειες των διοικούντων, το – έστω αι περιορισμένο – μπατζετ για τις μεταγραφικές κινήσεις του χειμώνα έχει εξασφαλιστεί, με την ομάδα να είναι, πλέον, σε θέση να κινηθεί με αποφασιστικότητα για τις τελικές επιλογές ενίσχυσής της.

Μάλιστα, πολύ σύντομα, οι άνθρωποι της διοίκησης φιλοδοξούν να είναι σε θέση να εξασφαλίσουν και τον απαιτούμενο προϋπολογισμό, ο οποίος θα στηρίξει την προσπάθειά τους μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, επιτρέποντάς τους να μην δημιουργήσουν το παραμικρό χρέος…