«Διαζύγιο»… κοινή συναινέσει με τον Κώστα Στεφανή

Επόμενη αποχώρηση «πρώτης γραμμής», ο έμπειρος αμυντικός, που δεν μπόρεσε να βοηθήσει, αν και το ήθελε με όλη τη ψυχή του…

Ίσως πρόκειται για την πιο δυσάρεστη αποχώρηση από το «κυανόλευκο» ρόστερ. Διότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν έπαψε, καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του να δηλώνει Ηρακλειδέας και δεν έπαψε στιγμή να προσπαθεί για την επιστροφή του στην ομάδα.

Ο λόγος για τον Κώστα Στεφανή, ο οποίος, μόλις το φθινόπωρο πληροφορήθηκε ότι μπορεί να υλοποιηθεί το όνειρό του για επιστροφή στην αγαπημένη ομάδα του, έστω και στα 33 του, έστω και με τον Ημίθεο στη Γ΄ Εθνική, αποφάσισε να παρατήσει την αποκατεστημένη ζωή του στην Αθήνα – όπου είχε την επαγγελματική ενασχόλησή του και το οικείο περιβάλλον του – και να έρθει και πάλι στη Μίκρα, με τη φιλοδοξία να συμβάλλει στην κοινή προσπάθεια της επανεκκίνησης.

Εδώ, όμως, βρίσκει την εφαρμογή του το βιβλικό… «το μεν πνεύμα πρόθυμον, η δε σαρξ ασθενής»… Ο Κώστας Στεφανής, παρά τις εξαιρετικές προθέσεις του και την απύθμενη αγάπη του για τον Ηρακλή, ήρθε στη Θεσσαλονίκη πλήρως απορυθμισμένος αγωνιστικά και παρά τις πολλές και επίπονες προσπάθειες που κατέβαλε για να βρει τη φόρμα του, δεν τα κατάφερε, επιβαρυμένος και από αλλεπάλληλες υποτροπές τραυματισμών.

Παρά το δυσάρεστο της εξέλιξης, λοιπόν, ο Κώστας Στεφανής συναποφάσισε με τους ιθύνοντες της ομάδας ότι θα πρέπει να αποχωρήσει. Εξάλλου αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο Σάκης Αναστασιάδης εισηγήθηκε πολλαπλή ενίσχυση στην οπισθοφυλακή, με δύο κεντρικούς αμυντικούς και έναν ακραίο, καθώς ένας ετοιμοπόλεμος Στεφανής υπολογιζόταν ότι θα κάλυπτε τις συγκεκριμένες θέσεις.

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top