Η ώρα του Νικόλα Ελευθερίου!

Το «best thing» του κυπριακού βόλεϊ και παίκτης στον οποίο πιστεύει πολύ ο Γιάννης Ορφανός, παίρνει φανέλα βασικού, με πανέτοιμους συμπαραστάτες τον Βασίλη Μούχλια και τον Στέλιο Τζιουμάκα…

Βόλει, Ηρακλής

Η αποχώρηση του Δημήτρη Ριζόπουλου προσφέρει ζωτικό χώρο ανάπτυξης των αγωνιστικών ικανοτήτων ενός εξαιρετικά ταλαντούχου ακραίου του Ημίθεου, του Νικόλα Ελευθερίου. Ο 20χρονος Κύπριος διεθνής θεωρείται το βολεϊκό «best thing» για την πετοσφαίριση της μεγαλονήσου και πρόκειται για έναν παίκτη στον οποίο πιστεύει πάρα πολύ ο Γιάννης Ορφανός.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει μείνει πολύ ικανοποιημένος από όσα έχει δείξει ο νεαρός Κύπριος από την αρχή της χρονιάς που δουλεύει με την ομάδα και περιμένει πολλά από εκείνον, τώρα, που θα πάρει φανέλα βασικού.

Άλλωστε, οι υψηλές αγωνιστικές προοπτικές του και οι ανάλογες φιλοδοξίες διάκρισή του ήταν που τον έφεραν στη Θεσσαλονίκη και στη Volley League. Προοπτικές, στις οποίες πίστεψαν και πιστεύουν οι άνθρωποι του Ηρακλή.

Ο Νικόλας Ελευθερίου, μολονότι μόλις 20 χρονών, είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Ανδρών της Κύπρου και ενώ η κλασική θέση του είναι αυτή του ακραίου (διαθέτοντας καλές επιδόσεις σε υποδοχή και άμυνα), οι επιθετικές δεξιότητές του τον κάνουν να ανταποκρίνεται επάξια και στο ρόλο του διαγωνίου. Από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ κι έπειτα αναμένεται να πάρει την ευκαιρία που ονειρευόταν ως βασικός ακραίος του Ηρακλή, δίπλα στον Δημήτρη Εφραιμίδη.

Μαζί του, σε πλήρη ετοιμότητα, ο 21 ετών Βασίλης Μούχλιας και ο 19χρονος Στέλιος Τζιουμάκας, προκειμένου να καλύψουν κάθε ανάγκη που θα δημιουργηθεί στα άκρα της ομάδας, προσφέροντας την αίσθηση ότι οι λύσεις θα βρεθούν σε κάθε περίπτωση στη συγκεκριμένη θέση.

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Οι εποχές της δυσφήμισης χωρίς αποδείξεις, πέρασαν ανεπιστρεπτί!”

Βόλει

Back to Top