Σαββελίδης: «Ψυχολογία και οργάνωση Super League ο Ηρακλής»

Ο αποχωρήσας πολύπειρος μέσος, τοποθετήθηκε για την εμπειρία του στον Ημίθεο και τους λόγους του «διαζυγίου»…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Βλαδίμηρος Σαββελίδης δεν έμελλε, τελικά, να μακροημερεύσει στον Ηρακλή. Ο 32χρονος μέσος τοποθετήθηκε ραδιοφωνικά στο «Metropolis 95,5», τόσο για την εμπειρία του στον Ηρακλή, όσο και για τα αίτια της αποχώρησής του από την ομάδα, χρησιμοποιώντας πολύ θερμές και θετικές αναφορές.

Αναλυτικά σημείωσε:

«Επαγγελματικοί οι λόγοι της αποχώρησης»

«Δεν έφταιξε τίποτα, όλα πήγαν καλά και πέρασα υπέροχα στον Ηρακλή. Απλά για καθαρά επαγγελματικούς λόγους αποφασίσαμε να χωρίσουμε τους δρόμους μας. Δεν μπορούσα συνέχεια να κάνω διαδρομές, λόγω απόστασης. Τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν ότι συνέβη μετά τον αγώνα με τον Εδεσσαϊκό δεν ισχύουν.

Εκείνη την ημέρα ήμουν εκνευρισμένος, θα μπορούσα να αντικρίσω κόκκινη κάρτα, αλλά δεν διαταράχθηκαν οι σχέσεις μου με τους ανθρώπους της ομάδας. Ο Ηρακλής είναι ο καλύτερος Σύλλογος που αγωνίστηκα, πέρασα φανταστικά και δεν το ξεχνάω».

«Ψυχολογία και οργάνωση Super League ο Ηρακλής»

«Η ομάδα διαθέτει οργάνωση, περνάει μέσω των ανθρώπων της φοβερή ψυχολογία. Ο Ηρακλής δεν μπορεί να αγωνίζεται πουθενά αλλού παρά μόνο στη Super League».

«Βασικός παράγων στον ψυχολογικό τομέα ο Τάσος»

«Οι σχέσεις μου με τους ανθρώπους της ομάδας ήταν πολύ καλές, ειδικά με τον Τάσο Κατσαμπή που πιστεύω ότι είναι ο «νούμερο ένα» στον τομέα της ψυχολογίας για την ομάδα».

 «Μεταγραφές για «βάθος», ενόψει πλέι όφ»

«Όσον αφορά στην μεταγραφική ενίσχυση, δεν πιστεύω ότι ο Ηρακλής χρειάζεται μεγάλη, απλά κάποιες προσθήκες για να έχει μεγαλύτερο βάθος όταν με το καλό συμμετέχει στα πλέι οφ για την άνοδο».

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top