Στείλε ΗΡΑ στο 54526 και ενίσχυσε την ομάδα βόλεϊ!

Η προσπάθεια για ανάσα επιβίωσης στο «κυανόλευκο» βόλεϊ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, όμως ο καθένας μας μπορεί να συμβάλλει με τον πλέον απλό και καθόλου δαπανηρό τρόπο…

Βόλει, Ηρακλής

Η κατάσταση στον οικονομικό τομέα του Τμήματος βόλεϊ του Ηρακλή είναι τραγική. Ο κίνδυνος αποσάθρωσης του ρόστερ, μέσα στην περίοδο της διακοπής λόγω των γιορτών, είναι περισσότερο από ορατός.

Αρκετοί Ηρακλειδείς, προεξάρχοντος του εξ Αμερικής φίλου της ομάδας, Γιώργου Τσίτσα (πρωτοβουλία που ανέδειξε η BlueArena), καταβάλλουν προσπάθειες, παράλληλα με τους διοικούντες, ώστε να βρεθεί μία λύση και να συγκεντρωθεί το ποσό των 10.000 ευρώ, για να προχωρήσει η ομάδα.

Μπορεί, για τα δεδομένα άλλων ομάδων, οι οποίες διαθέτουν βασικό χρηματοδότη ή βασικούς χρηματοδότες, το συγκεκριμένο ποσό να φαντάζει «εύκολο» και ευτελές, αλλά για την πραγματικότητα του – εγκαταλελειμμένου από κάθε παραγοντική και επιχειρηματική βοήθεια Ηρακλή, που τον «τρέχουν», υπερβάλλοντας εαυτούς, Ηρακλειδείς της κερκίδας, χωρίς τις σημαντικές οικονομικές δυνατότητες – πρόκειται για ένα σημαντικότατο ποσό.

Όλοι εμείς, οι «μη οικονομικώς έχοντες» Ηρακλειδείς, όμως, παρά το εξαιρετικά δυσχερές της εποχής, μπορούμε να συνδράμουμε με τον – πλέον απλό και απολύτως χαμηλού κόστους – τρόπο του μηνύματος ενίσχυσης προς την ομάδα βόλεϊ.

Μπορούμε να αποστείλουμε όσα μηνύματα θέλουμε, μέσω SMS από το κινητό τηλέφωνό μας, απλώς γράφοντας ΗΡΑ, με αποστολή στον αριθμό 54526.

Η χρέωση αναλογεί σε 1 ευρώ + Φ.Π.Α.

Τόσο απλά, με τόσο χαμηλό κόστος, μπορούμε να κάνουμε όλοι μας ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο στον μεγάλο Ηρακλή μας, στην ομάδα βόλεϊ του Συλλόγου μας!

Εμπρός, λοιπόν, τώρα αμέσως όλοι ΗΡΑ στο 54526!!  

Σχετικά Άρθρα

Back to Top