Αποφασίζουν για τις αποχωρήσεις «πρώτης γραμμής»…

Ήρθε η ώρα για την αποχώρηση και παικτών με μεγάλη εμπειρία και σημαίνοντα ρόλο στην ομάδα…

Όλα προδίδουν ότι ο Βλαδίμηρος Σαββελίδης έκανε μόνο την αρχή, στον τομέα των αποχωρήσεων έμπειρων ποδοσφαιριστών και ότι οι υπόλοιπες κινήσεις «εκκαθάρισης» στο έμψυχο δυναμικό του ποδοσφαιρικού Ηρακλή δεν θα αφορούν μόνο στο χώρο των άπειρων «πιτσιρικάδων» του ρόστερ.

Ο Σάκης Αναστασιάδης έχει συζητήσει με τη διοίκηση για την προοπτική αποχώρησης από το ρόστερ και κάποιων – πολύ περιορισμένων αριθμητικά – αποχωρήσεων, οι οποίες αφορούν σε ποδοσφαιριστές «πρώτης γραμμής», οι οποίοι ήρθαν στην ομάδα με αποστολή να διαδραματίσουν σημαίνοντα ρόλο, παίρνοντας ακόμη και φανέλα βασικού.

Εκείνο που έχει αναστείλει έως τώρα τη συγκεκριμένη διαδικασία είναι η έρευνα της μεταγραφικής αγοράς, καθώς ο Σερραίος τεχνικός – ορθότατα και πολύ λογικά – επιθυμεί πρώτα να καλυφθεί πλήρως από τα «εισερχόμενα» του ρόστερ, ώστε να προχωρήσει στις ανάλογες κινήσεις σε επίπεδο «ηχηρών… εξερχομένων» από την ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση, από μέρα σε μέρα, εντός της εορταστικής περιόδου, αναμένονται εξελίξεις και προς αυτήν την κατεύθυνση.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Μουνιόθ: “Στην Ισπανία αντιδράσαμε αργά – Τραγική η κατάσταση”

Ποδόσφαιρο

Η φανέλα του… “βιαστή”, που τους “έκλεισε το σπίτι” την ημέρα των ερωτευμένων…

Ποδόσφαιρο

Ο Ηρακλής εξακολουθεί να διατηρεί την ιδιαίτερη ταυτότητά του…

Ποδόσφαιρο

Back to Top