Τεράστια ταλαιπωρία για την ομάδα βόλεϊ!

Μπλοκαρισμένο επί ώρες το λεωφορείο της «κυανόλευκης» αποστολής στην παγωμένη Εθνική Οδό…

Βόλει, Ηρακλής

Μία απίστευτη ταλαιπωρία ανέμενε από το απόγευμα χθες την αποστολή της ομάδας βόλεϊ, η οποία κατευθυνόταν οδικώς προς την Αθήνα για τον σημερινό (23/12) αγώνα της με τον Εθνικό.

Συγκεκριμένα, στην περιοχή μεταξύ Μαρτίνου και Τραγάνας, εκεί όπου παρατηρήθηκε το τεράστιο κυκλοφοριακό κομφούζιο με τις ουρές χιλιομέτρων, τις οποίες σχημάτισαν τα μπλοκαρισμένα αυτοκίνητα, εγκλωβίστηκε και το λεωφορείο της αποστολής του Ηρακλή.

Τα μέλη της αποστολής ταλαιπωρήθηκαν επί μακρόν, σε ένα παγωμένο από τον έντονο χιονιά οδικό περιβάλλον και απαιτήθηκαν πολλές ώρες αναμονής και απόλυτης ακινησίας, ώστε να προκύψει η απελευθέρωση της κυκλοφορίας, έστω και με πολύ αργούς ρυθμούς.

Αιτία της όλης κατάστασης ήταν η κακή κατάσταση του οδοστρώματος, που οδήγησε στο «δίπλωμα» νταλίκας και μεγάλων μεταφορικών οχημάτων, η απόσυρση των οποίων από το μέσον της Εθνικής Οδού απαίτησε επιχείρηση αρκετών ωρών για τα συνεργεία, τα οποία έσπευσαν να επιληφθούν του προβλήματος.

Συνέπεια του όλου ατυχούς σκηνικού, ήταν η αποστολή να φτάσει πολύ αργά στον προορισμό της, μέσα στη νύχτα, με τους αθλητές να είναι κατάκοποι…

 

Σχετικά Άρθρα

“Τώρα… θυμήθηκαν να κλείσουν το Κατσάνειο και δεν παραχωρούν τη Μίκρα!”

Βόλει

Back to Top