Νέα προσπάθεια σωτηρίας από τη διοίκηση!

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των ανθρώπων που «τρέχουν» το «κυανόλευκο» βόλεϊ, αποφασίστηκε να γίνει κάθε τι δυνατό και… αδύνατο για να διατηρηθεί το ρόστερ…

Βόλει, Ηρακλής

Η ψυχή τους «το λέει» ακόμη! Οι Ηρακλειδείς που έχουν αναλάβει την εξαιρετικά δύσκολη αποστολή να διοικούν το Τμήμα βόλεϊ του Συλλόγου επιμένουν και παραμένουν εδώ!

Ο Μάκης Καλαϊτζίδης και οι συνεργάτες του ενημέρωσαν τους αθλητές της ομάδας ότι παρά το γεγονός ότι οι χαμηλές εισπράξεις από την πρόσφατη συναυλία τους έριξαν οριστικά και αμετάκλητα εκτός οικονομικού προγραμματισμού, από την ερχόμενη εβδομάδα θα καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα χρήματα για πληρωμές.

Ο στόχος των «κυανολεύκων» διοικούντων είναι να καλύψουν – τουλάχιστον σε πρώτη φάση – τους παίκτες του παρόντος ρόστερ, ώστε να αποφευχθεί η αγωνιστική διάλυση της ομάδας. Ευελπιστούν ότι με τις προσωπικές δυνάμεις τους (τις οποίες αναμένεται να υπερβούν για άλλη μία φορά) και τη βοήθεια πολύ περιορισμένων Ηρακλειδέων, θα κατορθώσουν να βρουν λύση για να προχωρήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος αυτό το τόσο ικανό και φιλόδοξο συγκρότημα του Γιάννη Ορφανού.

Είναι σαφές ότι τα παιδιά της κερκίδας που έχουν μπει μπροστά κάνουν ό,τι είναι δυνατόν, αλλά και… αδύνατον για να αποτραπεί το μοιραίο, έστω και χωρίς τη συμπαράσταση της ευρείας μάζας του οπαδικού κόσμου του Ημίθεου…

 

Σχετικά Άρθρα

“Τώρα… θυμήθηκαν να κλείσουν το Κατσάνειο και δεν παραχωρούν τη Μίκρα!”

Βόλει

Back to Top