Μελετούν περιπτώσεις στο Ιβανώφειο…

Μολονότι δεν έχει δημοσιοποιηθεί το παραμικρό, τεχνική ηγεσία και διοίκηση εξετάζουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές «αναδόμησης» του ρόστερ…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Μόνο ημέρες ανάπαυσης δεν είναι αυτές που διάγουμε για τον Βαγγέλη Αλεξανδρή. Ο κόουτς του Ηρακλή θα πρέπει να αποφασίσει σχετικά με ποια θα είναι η καταλληλότερη λύση η οποία θα δρομολογήσει τις εξελίξεις για την παρουσία μιας πολύ αποτελεσματικότερης ομάδας στο υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου. Σαφώς, το μεγάλο ζητούμενο για τον πολύπειρο τεχνικό δεν είναι άλλο από τη θέση του ξένου στο ρόστερ, η οποία – όπως εξελίχθηκαν τα δεδομένα με την παρουσία του Ντόμαγκοϊ Μπούμπαλο – δεν μπορεί να θεωρηθεί «φιξαρισμένη».

Ο Κροάτης σέντερ εδώ και αρκετό καιρό, ακόμη και όταν ξεκινούσε στη βασική πεντάδα, κατέληγε να αγωνίζεται σαφέστατα λιγότερο από τον Δημήτρη Χαριτόπουλο και – το κυριότερο – κατέληγε να προσφέρει σε πολύ περιορισμένα επίπεδα. Πλέον, με την ομάδα να δείχνει να λειτουργεί πιο ευέλικτα σε επίπεδο ψηλών χωρίς την παρουσία του και με την ταυτόχρονη προσθήκη ενός επιπλέον σέντερ, όπως ο Γιώργος Γεωργάκης, αλλά – παράλληλα – και με τις εκτιμήσεις ότι ο φετινός Ηρακλής «πονάει αλλού» να ενισχύονται, τα δεδομένα δεν φαντάζουν υπέρ της συνέχισης της παραμονής του γιγαντόσωμου σέντερ στο Ιβανώφειο…

Μελέτη εναλλακτικών

Παρέα με τον άμεσο τεχνικό συνεργάτη του, Θωμά Κωστόπουλο, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής εξετάζει έναν… ευρύ κατάλογο διαθέσιμων για μεταγραφή ξένων παικτών που του έχουν προταθεί, για την περίπτωση που καταλήξει στην επιλογή της αποχώρησης του Μπούμπαλο.

Το σενάριο της απόκτησης ενός γκαρντ – φόργουορντ, με ικανότητα στο σκοράρισμα και στο μακρινό σουτ, φαίνεται να κερδίζει καθημερινά έδαφος, όμως ο κόουτς του Ημίθεου σε καμία περίπτωση δεν θα ανάψει το «πράσινο φως» για αποχώρηση του Κροάτη ψηλού, χωρίς πρώτα να διασφαλίσει την εξεύρεση και συμφωνία με έναν άλλο ξένο, ο οποίος να του προσφέρει τα εχέγγυα ότι θα κάνει – πραγματικά – τη διαφορά στο αγωνιστικό σύνολο των «κυανολεύκων» με την παρουσία του.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Μαλέσεβιτς: “Ακόμη καλύτεροι, για να φτάσουμε στην τρίτη νίκη!”

Μπάσκετ

Back to Top