Οριστική η αποχώρηση Σαββελίδη

Ο έμπειρος μέσος και ο Ηρακλής θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους, με τον παίκτη να αναζητά, ήδη, τον επόμενο σταθμό της καριέρας του…

Μία μεταγραφική περίοδος δεν αφορά μόνο στα… «εισερχόμενα», αλλά και στα… «εξερχόμενα». Κατά συνέπεια και στον Ηρακλή προγραμματίζουν, παράλληλα με τους παίκτες επιθυμούν να ενισχύσουν την ομάδα ερχόμενοι σε αυτήν και σχετικά με εκείνους που θα πρέπει να αποχωρήσουν. Στον δεύτερο αυτό τομέα συγκαταλέγεται ο Βλαδίμηρος Σαββελίδης.

Ο έμπειρος μέσος είναι σαφές ότι δεν μπόρεσε να «κουμπώσει» στην ομάδα για πολλούς και διαφόρους λόγους. Του σημαντικού διαστήματος απουσίας του, λόγω τραυματισμού, ακολούθησαν και διάφορα γεγονότα (όπως αυτά στην Έδεσσα), που έδωσαν την αίσθηση στην τεχνική ηγεσία ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο το να συμβάλλει αποτελεσματικά στην προσπάθεια της ομάδας.

Μάλιστα, όπως αποδείχθηκε, στον τελευταίο αγώνα πριν τη διακοπή, αυτόν με την Καρίτσα, αποκλείστηκε από την αποστολή ενώ δεν συνέτρεχε λόγος τραυματισμού, γεγονός που κατέδειξε το «ραγισμένο γυαλί» στις σχέσεις του με την ομάδα.

Ως εκ τούτου, κρίνεται καλύτερο και για την ομάδα και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, οι δύο πλευρές να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους από εδώ και πέρα. Άλλωστε, πρόκειται για έναν παίκτη, ο οποίος βαδίζει στα 33 του και δεν προκύπτει κάποια ανάγκη επιμονής στην περίπτωσή του από πλευράς του Ηρακλή.

Ήδη, ο Βλαδίμηρος Σαββελίδης αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και – έχοντας ξεκαθαρίσει με την ομάδα ότι δεν θα συνεχίσει – δεν μετείχε και στη χθεσινή επίσημη φωτογράφιση του «κυανόλευκου» αγωνιστικού τμήματος.

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top