Να «φισκάρει» το Κατσάνειο! – Γλεντάμε και στηρίζουμε την ομάδα βόλεϊ!

Ξεσηκωμός στην «κυανόλευκη» οικογένεια για το χριστουγεννιάτικο γλέντι συμπαράστασης με τον Γιώργο Μαργαρίτη (Τετάρτη 20/12, Κατσάνειο, 21.00) – Απαραίτητη η μαζική παρουσία των Ηρακλειδέων στην ανεπανάληπτη συναυλία…

Βόλει, Ηρακλής

Ο μέγας λαϊκός βάρδος θα είναι εδώ. Ο πιο αυθεντικός… μάγκας του Ελληνικού λαϊκού πενταγράμμου, είναι αποφασισμένος να δώσει όλη την ψυχή του και να καταθέσει το αστείρευτο και πελώριο ταλέντο του επί σκηνής… Κατσανείου, για να γλεντήσει – παραμονές Χριστουγέννων – παρέα με τους Ηρακλειδείς. Ο Γιώργος Μαργαρίτης θα είναι εδώ και θα περιμένει ένα «φισκαρισμένο» Κατσάνειο, για ένα ανεπανάληπτο «κυανόλευκο» γλέντι.

Η μεγάλη ομάδα βόλεϊ του Συλλόγου έχει απόλυτη ανάγκη την παρουσία του κόσμου της σε αυτό το σπουδαίο – για όλη τη Θεσσαλονίκη – event, το οποίο υπόσχεται να προφέρει στιγμές απίστευτης διασκέδασης και γνήσιου λαϊκού ξεφαντώματος.

Τα 10 ευρώ της πρόσκλησης είναι πολύ λίγα για να αποτελέσουν ακριβές  αντίτιμο για ένα γνήσιο λαϊκό γλέντι, όπως αυτό που θα λάβει χώρα στο Κατσάνειο, αύριο, Τετάρτη 20/12 στις 9 το βράδυ! Και ο σκοπός ιερός, όπως είπε ο ίδιος ο σπουδαίος λαϊκός τροβαδούρος…

Να είναι εκεί όλα τα Τμήματα!

Πέρα από τον οπαδικό κόσμο του Ηρακλή, αποτελεί υποχρέωση και όλων των φυσικών πρωταγωνιστών του Συλλόγου να δώσουν βροντερό και διακριτό «παρών». Οι αθλητές, οι παράγοντες και τα στελέχη (παραγοντικά και μη) των υπολοίπων Τμημάτων του Ημίθεου, οφείλουν να μετέχουν σε αυτήν τη σημαδιακή εκδήλωση υποστήριξης και οικονομικής ενίσχυσης του «γαλάζιου» βόλεϊ.

Είναι καθήκον και ευθύνη τους το να αποδείξουν στην πράξη το ενιαίο και αδιαίρετο του Ηρακλή και να σταθούν στο πλευρό ενός Τμήματος, το οποίο τόσο μεγάλες πανευρωπαϊκού επιπέδου – δόξες έχει προσφέρει σε αυτόν εδώ το Σύλλογο κατά το πρόσφατό παρελθόν και σε μία ομάδα, την μόνη με συμμετοχή στην ανώτατη κατηγορία του χώρου της από πλευράς των ομαδικών αθλημάτων του «Γηραιού» και η οποία, μάλιστα, διατηρεί εξαιρετικές προοπτικές επιτυχιών, όπως έχει ήδη αποδείξει στη μέχρι τώρα διαδρομή της στη Volley League (φιγουράρει ήδη στα ψηλά της βαθμολογίας).

Το μήνυμα που έστειλε ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, σχετικά με την ανάγκη οι μετέχοντες στα υπόλοιπα Τμήματα του Ημίθεου να τεθούν επικεφαλής της εκστρατείας για την επιτυχία της συναυλίας, θα πρέπει να αποτελεί οδηγό των πάντων στην «κυανόλευκη» κοινωνία, ενόψει του αυριανού σημαντικότατου ραντεβού.

Υπόθεση επιβίωσης η επιτυχία της μεγάλης συναυλίας

Η σπουδαία βραδιά με τον Γιώργο Μαργαρίτη, αύριο στο Κατσάνειο, είναι απολύτως επιβεβλημένο να πετύχει και να σημειώσει την μεγαλύτερη δυνατή εισπρακτική επιτυχία.  Κάθε «δεκάρικο» που θα δοθεί από Ηρακλειδείς – συμμετέχοντες στο σπουδαίο γεγονός, αποτελεί ανάσα ζωής για την ομάδα βόλεϊ.

Τα οικονομικά δεδομένα του Τμήματος βρίσκονται σε πολύ χειρότερη κατάσταση από το να χαρακτηριστούν – απλώς – «οριακά». Οι υπεράνθρωπες προσπάθειες των διοικούντων έχουν εξαντληθεί, πλέον και η υπόθεση της σωτηρίας του βόλεϊ του Ηρακλή περνά στα χέρια των Ηρακλειδέων, μέσα από τη μαζική συμμετοχή τους στο αυριανό γλέντι…

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Οι εποχές της δυσφήμισης χωρίς αποδείξεις, πέρασαν ανεπιστρεπτί!”

Βόλει

Back to Top