Μυστήριο…

Αδύνατον να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, σχετικά με τις… «οβιδιακές μεταμορφώσεις» του Ηρακλή, που απειλήθηκε άμεσα με ήττα από την τελευταία ομάδα της κατηγορίας…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση με τον Δούκα, ο Ηρακλής αντιμετώπισε τον Αμύντα στο Κλειστό της Πυρκάλ. Απέναντι σε μία καλή ομάδα της κατηγορίας, η οποία φέτος έχει αποδείξει ότι εκμεταλλεύεται την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και διάγει πορεία εντυπωσιακή για τα δεδομένα της, ο Ημίθεος ήταν ισοπεδωτικός. Κόντρα σε έναν ικανό για «ζημιές» αντίπαλο, η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή εμφανίστηκε σοβαρότατη και πειστική,  εξασφαλίζοντας μία επιβλητική επικράτηση.

Η ίδια ομάδα, τρείς μόλις μέρες κατόπιν, στο Κλειστό του αθλητικού κέντρου Δαΐς, απέναντι στο – κατά απόλυτο τεκμήριο – πιο αδύνατο συγκρότημα της κατηγορίας, δεινοπάθησε, προκειμένου να πάρει το ματς στον πόντο, κινδυνεύοντας αμεσότατα από μία κραυγαλέα και πρωτοφανών διαστάσεων αποτυχία απέναντι στον Δούκα.

Θετική η επικράτηση

Το να περάσουμε στη λογική του να αναλύσουμε εκείνα που δεν αναλύονται δεν έχει κανένα σκοπό και δεν παρέχει το παραμικρό όφελος. Οι «κυανόλευκοι» είναι προφανές ότι δεν έχουν βρει σταθερά πατήματα αγωνιστικής ισορροπίας και παρότι διαθέτουν εξαιρετικότατο ρόστερ για τα δεδομένα της Α2, εξακολουθούν να ταλαιπωρούν τους εαυτούς τους και τον κόσμο τους.

Ελπίδα όλων είναι να βρεθούν οι λύσεις – όποιες και αν είναι αυτές – και αυτό το αμήχανο καθεστώς των ασταθών αγωνιστικών επιδόσεων να πάψει να υφίσταται.

«Μίλησε» ο Τότσιος

Ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Α2, έκανε αισθητή την επιθετική παρουσία του, μετά από αρκετό καιρό. Ο – εξαιρετικός ως αθλητής και ως άνθρωπος – Κώστας Τότσιος και η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Δούκα αποτέλεσαν το πιο θετικό σημείο αναφοράς στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αγωνίστηκε σε μεγάλο διάστημα του αγώνα και «φόρτωσε» το αντίπαλο καλάθι με 14 πόντους, προσφέροντας αισιοδοξία για τη συνέχεια. Ένας αποδοτικός επιθετικά Τότσιος είναι απαραίτητος στη δύσκολη και ανηφορική διαδρομή, που έχει μπροστά του ο Ηρακλής.

Προέχει ο Χολαργός

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις «τρέχουν» σε τάχιστους ρυθμούς, καθώς την Τετάρτη το Ιβανώφειο φιλοξενεί άλλη μια κόντρα κορυφής, με τον Ηρακλή να αντιμετωπίζει τον – αξιολογότατο φέτος – Χολαργό.

Ο «Γηραιός» θέλει να αποδείξει ότι δεν θα επιτρέψει την απόκτηση του ροζ φύλλου σε κανέναν άλλο συνδιεκδικητή της ανόδου, κατατάσσοντας στο απόλυτο κακό και ανεπίστρεπτο παρελθόν το πάθημα με τη Λευκάδα…

ΥΓ. Επειδή ρωτάτε πολύ και πολλοί σχετικά με τον αν επίκεινται κάποιες αλλαγές στην ομάδα, η απάντηση είναι ότι προέχει των πάντων η κομβική αναμέτρηση με τον Χολαργό. Αν κανείς, απλώς, μελετήσει τη σύνθεση της ομάδας στους δύο τελευταίους αγώνες στην Αθήνα, ευλόγως θα βγάλει το συμπέρασμα ότι βρισκόμαστε προ… δομικών αποφάσεων σε επίπεδο ρόστερ. Όμως, όλα αυτά θα καθοριστούν μετά τη σημαντικότατη μάχη της Τετάρτης…

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Ανωτερότητα: “Διαθέτουμε όσα εισιτήρια θέλουν οι φίλοι της Μεγαρίδας!”

Μπάσκετ

Back to Top