- Bluearena - https://bluearena.gr -

Μυλωνάς στη BlueArena: “Eχουμε την ποιότητα για να κερδίσουμε την άνοδο”

Ο Παναγιώτης Μυλωνάς ήταν ένας από τους παίκτες που κλήθηκαν να σηκώσουν το “βάρος” της φανέλας του Ηρακλή, στο διάστημα των δύο πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, όταν ακόμα ο σύλλογος δεν είχε σχηματίσει το μετέπειτα ρόστερ του.

Ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που αποτελεί γέννημα θρέμα των ακαδημιών του Ηρακλή και βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας, μίλησε στη BlueArena, για τη φετινή εμπειρία του, την ομάδα, τον κόσμο, αλλά και στον στόχο της ανόδου.

Για τον κόσμο είπε: “Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που έγινε στο παιχνίδι με την ΑΕ Καρίτσας, υπήρχαν στιγμές που έτρεχα και ακούγοντας τον κόσμο απέξω να φωνάζει ανατρίχιαζα, το χειροκρότημα και τα πολύ καλά λόγια που μας είπαν μετά το παιχνίδι παρόλο που είχαμε χάσει ήταν φιλικά. Ο Ηρακλής είναι μια ιστορική ομάδα και δεν του αξίζει να είναι σε αυτές τις κατηγορίες. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για την στήριξη σε κάθε παιχνίδι είτε εντός είτε εκτός και να είναι σίγουροι πως ο Ηρακλής σ θα επιστρέψει σύντομα εκεί που ανήκει”.

 Για την ομάδα, σχολίασε:  “Χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισα να γυρίσω στον Ηρακλή διότι ήξερα ότι έχω θα έναν πολύ καλό προπονητή τον κ. Αναστασιαδη με τον οποίο συνεργαστήκαμε και στην κ20 και μου έχει μάθει πολλά πράγματα. Φυσικά πιστεύω ότι ο Ηρακλής έχει ποιότητα για να πετύχει την άνοδο, εξάλλου δείχνουμε και στα παιχνίδια ποσό ποιοτική ομάδα είμαστε. Το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό, οι μικρότεροι σε ηλικία παίρνουν συμβουλές από τους μεγαλύτερους και είμαστε πραγματικά σαν μια οικογένεια”.

 Για το όνειρο του, είπε: “Ξεκίνησα από την Κ15 με ένα όνειρο που ήταν να φτάσω στην πρώτη ομάδα και είμαι πλέον πολύ χαρούμενος που ανήκω στην ιστορικότερη ομάδα της Ελλάδος”.