Θέλει τρίποντο, με «μισή» ομάδα…

Τον σκόπελο των οκτώ (!) απουσιών πρώτης γραμμής επιδιώκει να ξεπεράσει σήμερα στο Καυτανζόγλειο ο Ηρακλής, προκειμένου να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη, κόντρα στην Καρίτσα, στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου…

Υπό άλλες συνθήκες, η σημερινή αναμέτρηση του Καυτανζογλείου, απέναντι στην ΑΕ Καρίτσας θα αποτελούσε μια απλή υπόθεση για τον Ηρακλή. Ο οποίος, βεβαίως, έχει επανειλημμένως αποδείξει ότι μπορεί να εκμεταλλεύεται την έδρα του και να παίρνει τις νίκες που τόσο χρειάζεται, προκειμένου να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 2ου Ομίλου, στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου.

Ωστόσο, μόλις ένα παιχνίδι πριν η ομάδα περάσει στη φάση της παρατεταμένης εορταστικής διακοπής και επιδιώξει την περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυσή της, το θέμα με τις απουσίες βασικών παικτών έφτασε στο απόγειό του.

Αν υπολογιστεί και το γεγονός ότι ο Κώστας Παναγιωτούδης μετέχει στην αποστολή αναγκαστικά και με την προοπτική να μην χρησιμοποιηθεί, αν και εφόσον δεν κριθεί άκρως απαραίτητο κάτι τέτοιο, ο Σάκης Αναστασιάδης θα στερηθεί των υπηρεσιών εννέα παικτών του (συμπεριλαμβανομένου του Παναγιωτούδη) ή – πιο πρακτικά – οκτώ βασικών εργαλείων του, που δεν μπορούν καν να ακολουθήσουν την αποστολή.

Η πλειάδα των απόντων…

Έχουμε και λέμε, λοιπόν: τιμωρημένοι είναι οι Χρήστος Ρόβας, Άγγελος Καραντασιάδης, Παντελής Αθανασίου και Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος. Τραυματίες, ο Βλαδίμηρος Σαββελίδης, ο Κώστας Στεφανής, ο Γιάννης Καλλιβωκάς και ο Τρύφων Γιούδας.

Κατόπιν αυτών των συνθηκών, την αποστολή της σημερινής αναμέτρησης συγκροτούν οι:

Βοσνιάδης, Γόμος, Αθανασίου Π., Κριτσιάνης, Κρυστάλλης, Κυριακίδης, Καστριτσέας, Υφαντίδης, Παπαδόπουλος, Πτηνόπουλος, Μούδιος, Γκουτσίδης, Δραγάνης, Κατσούλης, Κουκουρδίνος, Ανδρεάκος, Μυλωνάς, Παναγιωτουδης.

Με «πιτσιρικάδες» και στην ενδεκάδα…

Ο Σάκης Αναστασιάδης συμπλήρωσε την αποστολή με αρκετούς από τους «πιτσιρικάδες» της ομάδας, οι οποίοι έπαιζαν ρόλο βασικού στην εκκίνηση του πρωταθλήματος.

Είναι λογικό ότι ακόμη και στο σημερινό βασικό σχήμα θα χρησιμοποιηθούν κάποια από αυτά τα παιδιά, καθώς οι «έμπειρες» επιλογές δεν βγαίνουν για τον «κυανόλευκο» κόουτς, στην προοπτική να στελεχώσει αποκλειστικά με αυτές την ενδεκάδα, την οποία θα παρατάξει απέναντι στην ομάδα της Πιερίας.

Στις 15.00, στο Καυτανζόγλειο

Η αναμέτρηση Ηρακλή – ΑΕ Καρίτσας είναι προγραμματισμένη για τις 15.00, σήμερα Κυριακή 17/12, στο Καυτανζόγλειο.

Ο αγώνας – όπως όλοι οι εντός έδρας αγώνες της ομάδας – θα καλυφθεί με απευθείας διαδικτυακή τηλεοπτική μετάδοση από το Iraklis TV.

Σχετικά Άρθρα

“Πρόθυμος για τη διαδοχή μου, χωρίς τελεσίγραφα και επικοινωνιακά τεχνάσματα”

Ποδόσφαιρο

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top