Ορφανός – Προύσαλης: «Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον κόσμο…»

Στη μεγάλη συμβολή του κόσμου στη νίκη επί του Παβοχαϊκού στην Μίκρα, στάθηκαν ο κόουτς και ο «μαέστρος» του Ηρακλή…

Βόλει, Ηρακλής

Οι Ηρακλειδείς έλαβαν το μήνυμα της ανάγκης για συμπαράσταση στην ομάδα βόλεϊ και δημιούργησαν θερμή υποστηρικτική ατμόσφαιρα στη Μίκρα, ωθώντας το «κυανόλευκο» συγκρότημα στην τελική επικράτηση με 3-1 και στην κατάκτηση των πολύτιμων τριών βαθμών.

Μάλιστα, καταδεικτικό της συμμετοχής του κόσμου στην επιτυχημένη έκβαση της προσπάθειας, είναι και το γεγονός ότι τόσο ο προπονητής του Ημίθεου, Γιάννης Ορφανός, όσο και ο φυσικός «κουμανταδόρος» του, Κώστας Προύσαλης, σχολίασαν αυτό το γεγονός, επισημαίνοντας ότι η παρουσία του κόσμου οδήγησε την ομάδα στην ανατροπή δεδομένων στον αγώνα, μετά την απώλεια του πρώτου σετ.

Ορφανός: «Ξεπερνάμε τα προβλήματα, με αρωγό τον κόσμο»

Ο κόουτς του Ηρακλή σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά αλλά και στον κόσμο που σήμερα ήταν απίστευτος. Σήμερα είχε τον μεγαλύτερο παλμό απ’ όλα τα παιχνίδια που έχουμε παίξει εδώ μέσα. Αρχίζουμε να γράφουμε την δική μας παράδοση, ως προς το να κερδίζουμε μέσα στη Μίκρα. Πιστεύω ότι η ομάδα δείχνει σημάδια βελτίωσης, ξεπερνώντας όλα τα προβλήματα. Και πάλι συγχαρητήρια στα παιδιά για την δουλεία και τον ζήλο που δείχνουν, όχι μόνο στα παιχνίδια, αλλά και στην προπονήσεις όλη την εβδομάδα».

Προύσαλης: «Ο κόσμος ανέτρεψε τα δεδομένα»

Ο Κώστας Προύσαλης, δήλωσε:

« Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και ήταν εκείνος που, μετά το χαμένο σετ, μας έδωσε δύναμη και το εννοούμε. Ήταν μια σημαντική νίκη μέχρι την επόμενη. Συνεχίζουμε έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα και θέλουμε να συνεχίσουμε τις νίκες».

Δεληκώστας: «Καλύτερος ο Ηρακλής»

Στην ανωτερότητα των «κυανολεύκων» στάθηκε ο προπονητής του Παμβοχαϊκού, Κώστας Δεληκώστας:

« Ήταν καλύτερος ο Ηρακλής. Κερδίσαμε το πρώτο σετ, αλλά δεν βγάλαμε υποδοχή και δεν ήμασταν καλοί στην ψηλή μπάλα. Συγχαρητήρια στον Ηρακλή, συνεχίζουμε».

Δεληκούρας: «Ο Ηρακλής έπαιξε καλά»

Από πλευράς παικτών της ομάδας του Βραχατίου, ο Ανέστης Δεληκούρας επεσήμανε την ανωτερότητα των νικητών:

«Δεν ξεκινήσαμε καλά, αν και καταφέραμε στο πρώτο σετ να το γυρίσουμε. Πιστεύαμε ότι θα κερδίσουμε εύκολα, αλλά δεν έγινε κάτι τέτοιο, γιατί ο Ηρακλής έπαιζε καλά ενώ εμείς κάναμε αρκετά λάθη και το ματς «έφυγε» χωρίς να το καταλάβουμε. Είμαστε σε δύσκολη θέση και πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο».

Σχετικά Άρθρα

“Τώρα… θυμήθηκαν να κλείσουν το Κατσάνειο και δεν παραχωρούν τη Μίκρα!”

Βόλει

Back to Top