Παραμονή Θεοφανείων έρχεται ο Τάι…

Η επιβεβλημένη παρατεταμένη παραμονή του στη Βραζιλία και το ντεμπούτο του, μετά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη…

Βεβαίως και στον Ηρακλή θα ήθελαν ένα παίκτης ο οποίος αποτελεί σημαντικότατο μεταγραφικό απόκτημα και βασικό στέλεχος για την ομάδα στο δεύτερο μισό της προσπάθειάς της στο πρωτάθλημα, όπως ο Τάι, να βρίσκεται στη Μίκρα και να δουλέψει με τους συμπαίκτες του στο διάστημα της διακοπής για την εορταστική περίοδο.

Ωστόσο, το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος μέσος δεν είχε καταφέρει να έχει για μεγάλο χρονικό διάστημα μαζί του την οικογένειά του, λόγω της θητείας του στο πρωτάθλημα της Λευκορωσίας, έκανε τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να ζητήσει από τους ιθύνοντες της ομάδας και τον προπονητή του να περάσει όλη την εορταστική περίοδο στην πατρίδα του, δίπλα στους δικούς του ανθρώπους.

Όπως ήταν φυσικό, η πλευρά της ομάδας έκανε αποδεκτό το – απολύτως ανθρώπινο και εύλογο – αίτημα του Τάι και κανονίστηκε η άφιξή του στη Θεσσαλονίκη για τις 5 Ιανουαρίου, την παραμονή των Θεοφανείων, ώστε να ενταχθεί από εκείνο το χρονικό σημείο κι έπειτα στο «κυανόλευκο» πρόγραμμα.

Δύο οι πιθανές ημερομηνίες για ντεμπούτο

Το θέμα που τίθεται είναι πότε ο 30χρονος άσος θα πραγματοποιήσει το δεύτερο ντεμπούτο της καριέρας του με τη φανέλα του Ημίθεου. Είναι δεδομένο ότι όλο αυτό το διάστημα που βρίσκεται και θα βρίσκεται στη Βραζιλία, ο Τάι έχει εξασφαλίσει τη συντήρηση της φυσικής κατάστασής του, καθώς προπονείται με ομάδα της πατρίδας του, ενώ οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του στη Λευκορωσία ολοκληρώθηκαν περί τα τέλη Νοεμβρίου.

Ερχόμενος στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου, θα συγκεντρώνει μικρές πιθανότητες ντεμπούτου στην πρώτη αναμέτρηση μετά τη διακοπή, αυτήν κόντρα στην προηγούμενη ομάδα του στην Ελλάδα, τον Αγροτικό Αστέρα, τον οποίο ο Ηρακλής αντιμετωπίζει στον Εύοσμο, μόλις δύο μέρες μετά, την Κυριακή 7 Ιανουαρίου.

Η δεύτερη ευκαιρία για ντεμπούτο (και πιο πιθανή, λόγω χρονικής ευχέρειας), έχει να κάνει με την αναμέτρηση της αμέσως επόμενης αγωνιστικής, μετά από μια εβδομάδα, την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, στο Καυτανζόγλειο, κόντρα στον Μεγάλο Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας.

Σχετικά Άρθρα

“Στα όπλα” οι “παλιοσειρές” του οπαδικού κινήματος για αδειοδότηση και Καυτανζόγλειο!

Ποδόσφαιρο

Back to Top