Γεμίζουμε τη Μίκρα, για να στηρίξουμε και να νικήσουμε!

Αγώνας με σημασία και οικονομικής συμπαράστασης στην ομάδα – πέρα από το μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον του – ο αποψινός (20.00), κόντρα στον Παμβοχαϊκό.

Βόλει, Ηρακλής

Το τι μπορεί να πετύχει η ομάδα του Ηρακλή στη φετινή Volley League έχει ήδη αρχίσει να το δείχνει. Ότι η διοίκηση αυτής της ομάδας, η διοίκηση των Ηρακλειδέων, που έχει κάνει τα πάντα για να τη φτάσει σε αυτό το σημείο, έχει στερέψει από δυνάμεις είναι σαφές. Ότι μόνο ο κόσμος μπορεί να σώσει την παρτίδα σαφέστατο…

Απόψε, λοιπόν, Σάββατο 16/12, στις 20.00, όλοι οι… «κυανόλευκοι» δρόμοι οδηγούν στο Κλειστό της Μίκρας, για τον αγώνα με τον Παμβοχαϊκό, προκειμένου με τα εισιτήρια που θα κόψει ο κόσμος του Ηρακλή να δοθεί μια ανάσα στην όλη προσπάθεια. Να προκύψει μία ελπίδα για τη συνέχεια. Μια ελπίδα, ότι θα υπάρξει – όντως – συνέχεια…

Ορφανός: «Ικανός για τη ζημιά ο Παμβοχαϊκός…»

Στον αμιγώς αγωνιστικό τομέα, ο Ηρακλής επιδιώκει την «καθαρή» νίκη και το τρίποντο, κόντρα σε μια ομάδα που έχει δυνατότητες, όπως ο Παμβοχαϊκός. Χαρακτηριστική είναι, άλλωστε η τοποθέτηση του κόουτς του Ημίθεου, Γιάννη Ορφανού για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση:

«Έχουμε βάλει νέο στόχο την κατάκτηση νικών στους αγώνες με τον Παμβοχαϊκό και τον Εθνικό Πειραιώς. Εάν το καταφέρουμε θα πατήσουμε πολύ γερά. Ο Παμβοχαϊκός μπορεί να είναι στις τελευταίες θέσεις αλλά αδικείται. Είναι ομάδα που στη μέρα της μπορεί να σου κάνει ζημιά και επίσης είναι βέβαιο πως θα ενισχυθεί. Οπότε είναι καλό που παίζουμε τώρα και πιθανή νίκη θα έχει μεγάλη αξία».

Παλέντζας: «Να εστιάσουμε στον Αρμενάκη»

Παίκτης με «κυανόλευκο» παρελθόν ο διαγώνιος του Παμβοχαϊκού, Νίκος Παλέντζας και έχει ενδιαφέρον η τοποθέτησή του για τον αγώνα, κατά την επιστροφή του στη Μίκρα:

«Ο Ηρακλής είναι παραδοσιακή δύναμη με πολύ δυνατή έδρα. Εφέτος ειδικά έχει καλή ομάδα με έμπειρους Ελληνες που δεν κάνουν εύκολα λάθη. Πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας στον διαγώνιο τους, Τόλη Αρμενάκη. Πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και να έχουμε συγκέντρωση και διάρκεια. Προερχόμαστε από ήττα στην έδρα μας και γενικά θέλουμε να ανακάμψουμε βαθμολογικά».

 

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: Δράση κοινωνικής ενσυναίσθησης και μέσω της ομάδας βόλεϊ! (pics)

Ερασιτέχνης

Back to Top