Ζιώγας: «Δεν αξίζει να περνάει τετοιες καταστάσεις ο Ηρακλης»

Τι δήλωσε ο προπονητής της ΑΕ Καρίτσας ενόψει του αγώνα με τον Ηρακλή

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

O Μιχάλης Ζιώγας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του Metropolis 95.5 και μίλησε για την πορεία του Ηρακλή στο πρωτάθλημα, για το επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Σάκη Αναστασιάδη, αλλά και για την ομάδα του, την ΑΕ Καρίτσας.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

 

Για το παιχνίδι της ΑΕ Καρίτσας με τον Ηρακλή: Πιστεύω πως ο Ηρακλής δεν αξίζει τα όσα περνάει. Ο Ηρακλής είναι από τις μεγαλύτερες και ιστορικότερες ομάδες στην Ελλάδα και δεν πρέπει να ξεχνάμε το μεγάλο παρελθόν του όπως και τη βαριά του φανέλα, και φυσικά τα όσα έχει προσφέρει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς, το παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή το βλέπουμε σαν γιορτή και είναι τιμή μας που θα αγωνιστούμε απέναντι του. Η ομάδα της Καρίτσας είναι αξιοπρεπής σε όλα τα παιχνίδια, ειδικά αν σκεφτούμε πως η ομάδα είχε κάνει εξ αρχής προγραμματισμό για να αγωνιστεί στο Α’ τοπικό. Η ομάδα κλήθηκε τελευταία στιγμή στην Γ’ Εθνική και συμπεριφέρεται μέχρι τώρα με σοβαρότητα και αξιοπρέπεια. Την Κυριακή δυστυχώς θα παραταχθούμε αποδεκατισμένοι, καθώς πολλοί παίκτες μας είναι φαντάροι και επίσης έχουμε προβλήματα λόγω τραυματισμών και καρτών. Όπως και να έχει το επόμενο παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο, αλλά εμείς θα το αντιμετωπίσουμε σα γιορτή.

 

Για το ποια είναι η εικόνα του για τον Ηρακλή: Ο Ηρακλής παρά τα όσα προβλήματά του, παρουσίασε μια πολύ καλή εικόνα. Το ότι δεν έχει «ξεφύγει» ακόμα στη βαθμολογία μπορεί αποτελεί ένα μικρό πρόβλημα, αλλά ανάλογα με τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν θα δούμε πως θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα. Επίσης υπάρχουν κι άλλες ανταγωνιστικές ομάδες και προσπαθούν κι αυτές για το καλύτερο δυνατό. Τέτοιες ομάδες είναι ο Αλμωπός Αριδαίας, και ο Άρης Παλαιοχωρίου. Δε θα πρέπει να ξεχνάμε όμως πως οι διαφορές είναι μικρές ανάμεσα σε όλες τις ομάδες και πως το πρωτάθλημα είναι αρκετά υποβαθμισμένο αλλά ταυτόχρονα και ανταγωνιστικό. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και κρίνονται συνήθως στο ένα γκολ. Εμείς τις προάλλες φέραμε ισοπαλία με τον Μακεδονικό που είναι στην 3η θέση, ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, παρά τις πολλές μας ελλείψεις.

 

Για τον στόχο της ΑΕ Καρίτσας: Tο πρώτο πράγμα που μας απασχολεί είναι να αλλάξουμε τη φιλοσοφία, τη δομή και τη λειτουργία της ομάδας. Έχουμε μια σοβαρή διοίκηση και θέλουμε να οργανωθούμε όσο καλύτερα μπορούμε. Η μεταγραφική περίοδος του Γενάρη είναι πολύ δύσκολη και θα πρέπει να ενισχυθούμε γρήγορα, με έξυπνες και σοβαρές κινήσεις. Οι παίκτες που θα έρθουν θα πρέπει να είναι έτοιμοι ώστε να κάνουμε όλοι μαζί «πορεία πρωταθλητισμού», για να μπορέσουμε να σωθούμε στο τέλος.

Σχετικά Άρθρα

“Στα όπλα” οι “παλιοσειρές” του οπαδικού κινήματος για αδειοδότηση και Καυτανζόγλειο!

Ποδόσφαιρο

Back to Top