Όλοι στο βόλεϊ! – Με εισιτήριο για Παμβοχαϊκό, δωρεάν στον Μαργαρίτη!

Σημαντική προσφορά από το «κυανόλευκο» βόλεϊ, καθώς όσοι βρεθούν στην Μίκρα για τον αγώνα με την ομάδα του Βραχατίου, θα εξασφαλίσουν δωρεάν παρουσία στη μεγάλη συναυλία!

Βόλει, Ηρακλής

Η ανακοίνωση – κάλεσμα, που εξέδωσε η διοίκηση της ομάδας βόλεϊ είναι απολύτως κατατοπιστική:

«Με εισιτήριο του Ηρακλής – Παμβοχαϊκός, δωρεάν πρόσκληση για τη μεγάλη συναυλία του Γιώργου Μαργαρίτη!

Ο βολεϊκός Ηρακλής είναι εδώ! Η ομάδα μας, μετά από μία σειρά από νικηφόρους αγώνες, φιγουράρει ήδη στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας της Volley League.

Μια ομάδα «χτισμένη» με πολύ κόπο, θυσία και προσπάθειες, μια ομάδα θεμελιωμένη πάνω στον αγώνα της ίδιας της οικογένειας του Ηρακλή μας, μια ομάδα, η οποία – χωρίς καν τα ελάχιστα από τα οικονομικά εφόδια των άλλων – κατορθώνει να αποδείξει ότι είναι εδώ και μπορεί.

Για αυτόν τον Ηρακλή, αξίζει το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, στις 20:00, να γεμίσουμε το Κλειστό Γυμναστήριο της Μίκρας, στον σημαντικότατο αγώνα με τον Παμβοχαϊκό, ώστε να του συμπαρασταθούμε μαζικά για μια ακόμη νίκη, που θα τον ανεβάσει ακόμη ψηλότερα.

Για όλους όσοι ανταποκριθούν στο μεγάλο κάλεσμα του Σαββάτου, επιφυλάσσεται και μία μεγάλη έκπληξη. Ένα δώρο της ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή μας, σε εκείνους που τον στηρίζουν και πιστεύουν στη φετινή μεγαλειώδη προσπάθεια: με κάθε αγορά εισιτηρίου του αγώνα Ηρακλής – Παμβοχαϊκός θα προσφέρεται – εντελώς δωρεάν – μία πρόσκληση για τη μεγάλη συναυλία ενίσχυσης της ομάδας βόλεϊ, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, στις 21:00, στο Κατσάνειο, με «πρωταγωνιστή» τον μεγάλο βάρδο του Ελληνικού τραγουδιού, Γιώργο Μαργαρίτη!

Όλοι, λοιπόν, στην Μίκρα το Σάββατο για να ωθήσουμε – όπως μόνο οι Ηρακλειδείς γνωρίζουν – την ομάδα μας στη νίκη και – παράλληλα – να εξασφαλίσουμε δωρεάν παρουσία, στο μεγάλο event, στο μεγάλο «κυανόλευκο» γλέντι του Κατσανείου, με τον Γιώργο Μαργαρίτη!

Στηρίζω την ομάδα μου, πιστεύω στον Ηρακλή μου και το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 20:00, δίνω ραντεβού στην Μίκρα! Αγοράζω το εισιτήριό μου για τον αγώνα με τον Παμβοχαϊκό και εξασφαλίζω ταυτόχρονα τη δωρεάν παρουσία μου στη μεγάλη συναυλία του Γιώργου Μαργαρίτη!

Όλοι μαζί, στηρίζουμε στην πράξη τον Ηρακλή!

ΤΑΑ Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015».

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: Δράση κοινωνικής ενσυναίσθησης και μέσω της ομάδας βόλεϊ! (pics)

Ερασιτέχνης

Back to Top